Webserie #Instaberoemd afl. 2: Your Little Black Book

Benieuwd hoe het leven van een social influencer eruitziet? Je ziet het elke week in de nieuwe webserie #Instaberoemd op VIVA.nl. Vijf invloedrijke dames op social media vertellen je alle ins en outs over hun leven en werk. Vandaag aflevering 2!

Na MissLipgloss interviewt blogcoach Kirsten Jassies blogger Anne de Buck (31). Al voordat ze begon met bloggen, twitterde ze over haar favoriete restaurants en schreef ze erover in haar Moleskine boekje. Toen steeds meer mensen haar vroegen om tips voor leuke eetadressen, startte Anne haar blog Your Little Black Book.  Daar vind je adressen en tips om te doen in het weekend. De blog is grotendeels gericht op Amsterdam, maar bevat ook adresjes in Madrid, New York, Kaapstad en andere steden. “Your tips never fail”, hoort Anne vaak van haar volgers.

Haar blog wordt trouw gevolgd door mensen en expats die in Amsterdam wonen. Ook veel toeristen die stedentrips doen, komen vaak terug. Anne schrijft zowel in het Nederlands als in het Engels, wat veel tijd kost. Toch haalt ze er veel rendement uit omdat ze samenwerkt met internationale merken en zo ook haar geld verdient.

Anne is een master in plannen, ze zit minstens een week per maand in het buitenland Haar tip: let op goedkope tickets en boek vroeg van tevoren.

Volgende week in #Instaberoemd: Aranka van http://www.fitgirlcode.com/ over Instagram, haar sportkledinglijn, fit zijn en de community.

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.