Zien: de bloedstollende trailer van het derde seizoen Nieuwe Buren

Fans van Nieuwe buren opgelet! Op 2 maart staat het derde seizoen op Videoland. En het belooft een allesbehalve saaie reeks te worden.

Om de fans van Nieuwe Buren alvast nieuwsgierig te maken naar het derde seizoen, heeft RTL een eerste trailer uitgebracht. Met moordlustige gedachtes, lust en drugs die de boventoon voeren.

Pril gezinsgeluk

In de trailer is te zien hoe Eva (Bracha van Doesburg) en Peter (Daan Schuurmans) zich volledig richten op hun ‘nieuwe’ dochter Roos, nadat haar ouders Lex (Fedja van Huêt) en Steffie (Karina Smulders) in het tweede seizoen omkwamen bij een mysterieus ongeluk. Maar dit prille gezinsgeluk wordt zwaar op de proef gesteld.

Nieuwe castleden

Hun nieuwe buren Milo (Tibor Lukács) en Anouk (Fockeline Ouwerkerk) lijken zo lief, maar schijn bedriegt. Zij weten meer over de echte ouders van de kleine Roos. En dat laten ze weten ook. Deze castleden worden aangevuld met de jongeren uit de Zonnewijk. De zeventienjarige dochter Fay (Abbey Hoes) van Milo en Anouk gooit hoge ogen bij buurtbewoners Luc (Tobias Kersloot) en Raf (Tonko Bossen). Alleen als ze erachter komen dat er behoorlijk wat geheimen schuilgaan in hun dorp is het afgelopen met de pret.

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Klik hier voor onze speciale aanbiedingen.

Bron: Videoland – Beeld: Videoland