VIVA400 Visionista's 2018

VIVA400 Visionista's zoekt hét aanstormend talent dat een springplank richting droomcarrière kan gebruiken. Of iemand met een supergoed idee waarvan iedereen denkt: waarom bestaat dat nog niet?!

Van alle inschrijvingen werden er 50 vrouwen geselecteerd, die op 15 mei een inspirerende masterclassdag bijwoonden én hun idee pitchten voor de jury. Daarna werden er vijftien vrouwen geselecteerd voor de volgende ronde, een tweedaags event in het prachtige Château St. Gerlach. Vervolgens werden er drie finalisten gekozen. Uit de drie finalisten werden maar liefst twee winnaars gekozen: Birgit van der Heijde en Gabrielle Claushuis.

Gabrielle Claushuis heeft de app MyGappie laten ontwikkelen waarmee je, als je je op straat onveilig voelt, snel een vriendin aan de telefoon hebt om te laten weten waar je bent en wat er aan de hand is. Birgit van der Heide heeft als doelstelling om met haar Babs oppasservice de landelijke oppasservice te worden die zich onderscheidt door persoonlijk contact.

In 2017 kreeg VIVA400 er een zusje bij: de VIVA400 Visionista’s. Dit is dé springplank voor aanstormend talent, waarmee je snel stappen kunt zetten in je carrière. Het programma dat door VIVA400 Visionista’s wordt aangeboden is een inspirerende en avontuurlijke roadtrip waarin je jezelf beter leert kennen en helpt je je droom concreet te maken.