Dit is de winnares van VIVA400 Visionista's 2019

VIVA400 Visionista’s is het zusje van VIVA400 en dé springplank voor aanstormend talent. Het masterclassprogramma is een inspirerende en avontuurlijke roadtrip waarin je jezelf beter leert kennen en je je droom concreet gaat maken. Tijdens de VIVA400 op 12 december in Hotel Arena is de winnares van VIVA400 Visionista's 2019 bekendgemaakt: Heleen Lameijer. Zij wint het prijzenpakket van ruim €10.000 aan mediawaarde.

Heleen Lameijer is arts op de spoedeisende hulp en wil belangrijke medische kennis voor iedereen beschikbaar maken. Daarom introduceerde ze een cursus reanimeren via Instagram. Met haar Insta Life Saver cursus heeft Heleen Lameijer een origineel, belangrijk idee waarmee ze buiten de medische gebaande paden durft te treden. Heleen heeft het Visionista’s traject met beide handen aangegrepen om zo veel mogelijk te leren en alles uit haar coachingstraject gehaald om op persoonlijk en zakelijk vlak te groeien. De jury heeft dan ook het grootste vertrouwen in Heleen en haar life saving curs.

Sinds 2017 heeft VIVA400 er een zusje bij: VIVA400 Visionista’s. Dit is dé springplank waarmee je snel stappen kunt zetten in je carrière. Op 12 december wordt bekendgemaakt wie er met het prijzenpakket van € 10.000 mediawaarde naar huis gaat.