VIVA400 Visionista's

VIVA400 Visionista’s is het zusje van VIVA400 en dé springplank voor aanstormend talent. VIVA400 Visionista’s is de kans waarmee je snel stappen kunt zetten in je carrière. Het masterclassprogramma is een inspirerende en avontuurlijke roadtrip waarin je jezelf beter leert kennen en je je droom concreet gaat maken.

Op 22 juni vond de eerste masterclassdag plaats bij Ajuma in Zandvoort, waarbij de 30 kandidaten workshops kregen van Nathalie Mangelaars, Chris Potter, Kirsten Jassies en Susanne Klappe. Uiteindelijk gingen er 10 vrouwen door naar de volgende ronde, dat op 23 juni plaatsvond op Circuit Zandvoort. De dames kregen daar tips van internationale topspreker Paul Hughes en voormalig kickbokskampioen en inspirator Lucia Rijker. Aan het einde van de dag zaten de dames voor hun tweede pitch in niets minder dan een rondscheurende Renault Mégane R.S. Trophy bestuurd door coureur Gaby Uljee. Met 200 km/h moesten de ondernemers in wording hun idee pitchen.

Welke drie van de tien vrouwen doorgaan en een personal coaching traject winnen dat hen klaarstoomt voor de grote finale tijdens de VIVA400 Awards in december? Dat wordt binnenkort bekendgemaakt. De winnares krijgt de titel VIVA400 Visionista van 2019 en wint het prijzenpakket van ruim €10.000 aan mediawaarde. Niet mis dus!

Bekijk hier de aftermovie van de masterclassdagen