VIVA400 Visionista's 2018

VIVA400 Visionista's zoekt hét aanstormend talent dat een springplank richting droomcarrière kan gebruiken. Of iemand met een supergoed idee waarvan iedereen denkt: waarom bestaat dat nog niet?!

Voor wie? Je bent jong, barst van de ambitie en wilt je maar al te graag verder ontwikkelen. Je hoopt een personal brand neer te zetten, je droombaan in de wacht te slepen, een eigen zaak te starten of een carrièreswitch te maken. Anders gezegd: je weet wat je wilt, maar hoe bereik je in korte tijd je doel? Met het masterclassprogramma van VIVA400 Visionista's word je klaargestoomd om je doel te bereiken. Wie wordt de VIVA400 Visionista 2018 en wint een prijzenpakket van meer dan € 10.000?

Van alle inschrijvingen werden er 50 vrouwen geselecteerd, die op 15 mei een inspirerende masterclassdag bijwoonden én hun idee pitchten voor de jury. Daarna werden er vijftien vrouwen geselecteerd voor de volgende ronde, een tweedaags event in het prachtige Château St. Gerlach, Benieuwd hoe dat eraan toeging? Klik hieronder.

Terugblik op het 2-daagse VIVA400 Visionista’s event

Het programma

Word jij geselecteerd voor de weg naar succes?

 

50 geselecteerde vrouwen
Dinsdag 15 mei
Welkom bij VIVA400 Visionista’s: idee pitchen voor de jury & masterclasses

 

15 vrouwen gaan door naar de volgende ronde
Maandag 25 en dinsdag 26 juni
Superexclusief event met nog meer masterclasses én een overnachting

 

3 finalisten
Afgestemd op jouw agenda
Personal coaching

 

VIVA400 Awards
De VIVA400 Visionista 2018 wordt uitgeroepen en ontvangt een prijzenpakket van meer dan € 10.000!

In 2017 kreeg VIVA400 er een zusje bij: de VIVA400 Visionista’s. Dit is dé springplank voor aanstormend talent, waarmee je snel stappen kunt zetten in je carrière. Het programma dat door VIVA400 Visionista’s wordt aangeboden is een inspirerende en avontuurlijke roadtrip waarin je jezelf beter leert kennen en helpt je je droom concreet te maken.