VIVA400 Visionista's

VIVA400 Visionista’s is het zusje van VIVA400 en dé springplank voor aanstormend talent. Het masterclassprogramma is een inspirerende en avontuurlijke roadtrip waarin je jezelf beter leert kennen en je je droom concreet gaat maken.

Op 22 juni vond de eerste masterclassdag plaats bij Ajuma in Zandvoort, waarbij de 30 kandidaten workshops kregen van Nathalie Mangelaars, Chris Potter, Kirsten Jassies en Susanne Klappe. Uiteindelijk gingen er 10 vrouwen door naar de volgende ronde, dat op 23 juni plaatsvond op Circuit Zandvoort. De dames kregen daar tips van internationale topspreker Paul Hughes en voormalig kickbokskampioen en inspirator Lucia Rijker. Aan het einde van de dag zaten de dames voor hun tweede pitch in niets minder dan een rondscheurende Renault Mégane R.S. Trophy bestuurd door coureur Gaby Uljee. Met 200 km/h moesten de ondernemers in wording hun idee pitchen.

De drie finalisten worden nu klaargestoomd tijdens hun personal coaching traject, dat hen klaarstoomt voor de grote finale in december. De winnares krijgt tijdens de VIVA400 Awards de titel VIVA400 Visionista van 2019 en wint het prijzenpakket van ruim €10.000 aan mediawaarde. Niet mis dus!

Bekijk hier de aftermovie van de masterclassdagen

Sinds 2017 heeft VIVA400 er een zusje bij: VIVA400 Visionista’s. Dit is dé springplank waarmee je snel stappen kunt zetten in je carrière. Op 12 december wordt bekendgemaakt wie er met het prijzenpakket van € 10.000 mediawaarde naar huis gaat.