Interview met Eleonora

We konden er niet omheen. Nogmaals werd Eleonora verkozen tot forummer van de maand.
‘Ik vind het heel bijzonder. Ik ben er natuurlijk erg blij mee. Dat ik zó gewaardeerd wordt om mijn bijdragen is een joekel van een compliment!’

Forumnaam: Eleonora
Leeftijd: 40 
Werk: Freelance casting director, actrice, schrijfster (sketches, liedjes)
Forumt sinds: Begin 2004
Favoriete pijler: Relaties

Hoe vaak, waar en wanneer ben je op het forum te vinden?
Iedere dag wel, als ik tijd heb overdag maar meestal ‘s avonds.

Op welke pijler kunnen we jou het vaakst vinden en waarom?
Op de relatiepijler staan voor mij de meeste topics waarin ik interesse heb. Ik schrijf al sinds jaar en dag mee bij oogkleppen, wazen etc. op die pijler. De vrouwen daar zijn me heel dierbaar geworden. Ik lees de topics iedere dag en als ik denk iets bij te kunnen dragen, of als ik zelf ergens mee zit schrijf ik mee. Iedere vrouw die zich staande houdt binnen een ongelijkwaardige relatie en daarbij hulp nodig heeft is welkom om mee te schrijven.
 

Heb je ook contact met forummers buiten de site om?
Heel veel zelfs, niet meer op handen en voeten te tellen. Hoewel ik er niet eens veel in het echt ken. Het blijft doorgaans bij mail en MSN contact. Maar er zijn er wel een heleboel die ik graag wil ontmoeten zo langzamerhand :-)
 

Hoe vind je het om privédingen zo openlijk met ‘onbekenden’ te delen?
Het valt mij op dat het gevoel van het delen met ‘onbekenden’ na verloop van tijd juist steeds meer weg valt. Ik ga, in plaats van me te realiseren dat er door velen wordt meegelezen, me juist steeds meer op mijn gemak voelen, alsof ik onder bekenden ben.
 

Wat zijn de plus- en minpunten van forummen?
Voordeel vind ik dat je mensen spreekt die je anders nooit zou zijn tegengekomen. Ik was (life dus) al bevriend geraakt met bijvoorbeeld Pom en Nijntje, daar zou ik graag Dubio, Iseo,  Korenwolf, Mariannanas, Labyrint  en BlijftGewoonBianca aan toevoegen. Ik ben  blij dat die meiden ook bij het Vivaforum schrijven want in het ‘echt’ had ik ze nooit ontmoet. Nadeel is dat je je behoorlijk rot kun voelen over wat anderen schrijven, ook al weet je dat het ‘maar internet’ is. Voor mij werkt dat dus niet zo.
 

Aan welk advies dat je op het forum kreeg heb jij écht wat gehad?
Niet te tellen….Ik ben blij dat ik zelf ook met mijn zorgen of toestanden mag komen en daarvoor ruimte in mag nemen op het forum.

Weleens spijt gehad van een bijdrage?
Ik probeer zo min mogelijk dingen te posten waar ik spijt van krijg later. Ik ben niet zo van ‘geef je toetsenbord maar een douw, wat maakt het uit?’ Ik denk liever even na voor ik reageer. Ik heb me weleens kwaad gemaakt op Rider en reageerde een tijdlang eigenlijk altijd met een sneer op hem. Toen hij daar zijn verbazing over uitsprak vond ik het hoog tijd om daar eens even een Mea Culpaatje tegenaan te gooien. Geen vuiltje meer aan de lucht. Sorry zeggen als je fout zit, daar wordt je niks minder van.
 

En wat mis je nog op het forum?
Openbaar moderaten. Gewoon engelen als jezelf. Voor de rest ben ik heel tevreden.