Word fit met Remy Bonjasky als personal trainer

Fitchannel Remy

Je lekker voelen in je lijf? Met Remy Bonjasky als personal trainer wordt dat een makkie. Of je nu wilt afvallen, spieren opbouwen of aan je uithoudingsvermogen wilt werken: je kunt het met de online trainingen van Fitchannel.com. Train nu de eerste maand gratis!

Viva samen met Fitchannel.com

Als drievoudig wereldkampioen kickboksen weet Remy Bonjasky als geen ander hoe belangrijk een topconditie is. In zijn online training Cardio Boxing op Fitchannel.com werk je samen met hem aan je uithoudingsvermogen. Het wordt pittig, maar met zijn aanstekelijke enthousiasme sleept Remy je erdoorheen.

Personal trainers

Met Fitchannel.com sport je op je eigen niveau vanuit huis. Er zijn verschillende trainingsprogramma’s, gericht op bijvoorbeeld afvallen of conditie opbouwen, elk met een personal trainer met zijn eigen specialisme. Carlos Lens, Mark Tuitert en Radmilo Soda zijn ook van de partij, dus je werkt aan je doel met de trainer die bij jou past!

Voedingsschema

Goede voeding is essentieel voor het behalen van je doel. Daarom krijg je wekelijks een persoonlijk voedingsschema met recepten. Ook heb je toegang tot talloze kookvideo’s en krijg je de lekkerste voedingstips. Het advies is om drie keer per week te trainen. Voor de korte work-outs heb je geen props nodig, alleen een matje. Easypeasy!

JE KUNT HET! WORD FIT WAAR EN WANNEER JE MAAR WILT

Abonnement

Voor een abonnement op Fitchannel.com betaal je tussen de € 9,95 en € 16,95 per maand, afhankelijk van je abonnementsvorm. Meld je nu aan en krijg de eerste maand gratis bij een abonnement.

 Fitchannel