VIVA400 zoekt ambitieuze vrouwen!

Op donderdag 23 november reikt VIVA voor de tiende keer de VIVA400-awards uit. Jaarlijks worden 400 koplopers genomineerd op de lijst der lijsten vanwege hun succes. Vrouwen die het afgelopen jaar in de spotlights stonden doordat ze bijvoorbeeld een prijs wonnen, een gat in de markt ontdekten, een succesvolle eigen business startten of een noemenswaardige prestatie neerzetten. Kortom, succesvolle vrouwen die een verschil hebben gemaakt.

Ben of ken jij die creatieveling, krachtpatser, knappe kop, wereldverbeteraar of dat zakenwonder? Twijfel dan niet en meld jezelf of haar nu aan! Aanmelden kan tot en met 4 september aanstaande, 12 uur.

Nomineer nu!

CATEGORIEEN

Al tien jaar aan de top
De VIVA400-awards worden uitgereikt binnen vijf categorieën: Creatieven, Knappe Koppen, Wereldverbeteraars, Krachtpatsers en Zakenwonders. Daarnaast is er een publieksprijs zodat jij, naast de vijf awards die onze jury per categorie uitreikt, ook zelf kunt stemmen op de meest inspirerende VIVA400-vrouw van 2017.

Wie is de VIVA400-vrouw?

De VIVA400-vrouw is ambitieus en ondernemend. Ze inspireert door wie ze is, wat ze doet en wat ze bereikt binnen een team, als ondernemer en/of voor de maatschappij. Met haar innovatieve denk- en werkwijze heeft ze een duidelijk doel voor ogen. Afgelopen jaar won ze een prijs, startte een succesvolle eigen business of zette een noemenswaardige prestatie neer waarmee ze het verschil maakte. Daarom verdient zij een plek in de lijst der lijsten: de VIVA400.

Nomineer nu!