De winnaressen zijn bekend!

Op donderdagavond 23 november werden voor de tiende keer de VIVA400-awards uitgereikt aan de meest inspirerende en succesvolste vrouwen van Nederland. Presentator Art Rooijakkers presenteerde samen met blogger Sanny Verhoeven de jubileumeditie in Undercurrent in Amsterdam. De publieksprijs werd gewonnen door Danique Bossers van MostWanted.

Dít zijn de winnaressen van de VIVA400 2017!

CATEGORIEEN

Al tien jaar aan de top
De VIVA400-awards worden uitgereikt binnen vijf categorieën: Creatieven, Knappe Koppen, Wereldverbeteraars, Krachtpatsers en Zakenwonders. Daarnaast is er een publieksprijs zodat jij, naast de vijf awards die onze jury per categorie uitreikt, ook zelf kunt stemmen op de meest inspirerende VIVA400-vrouw van 2017.

Wie is de VIVA400-vrouw?

De VIVA400-vrouw is ambitieus en ondernemend. Ze inspireert door wie ze is, wat ze doet en wat ze bereikt binnen een team, als ondernemer en/of voor de maatschappij. Met haar innovatieve denk- en werkwijze heeft ze een duidelijk doel voor ogen. Afgelopen jaar won ze een prijs, startte een succesvolle eigen business of zette een noemenswaardige prestatie neer waarmee ze het verschil maakte. Daarom verdient zij een plek in de lijst der lijsten: de VIVA400.