Dit zijn de winnaressen van VIVA400 2018

Donderdagavond 15 november werden voor de elfde keer de VIVA400-awards uitgereikt aan de meest inspirerende en succesvolle vrouwen van Nederland. De awardshow werd gehost door vlogger Sanny Verhoeven en VIVA-hoofdredacteur Debby Gerritsen in het Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky.

And the winners are….

Maar liefst negen vrouwen kregen een VIVA400-award uitgereikt. Doa Shaikhani is de winnares in de categorie Creatieven. In de categorie Wereldverbeteraars won Michelle Wolters, Marloes Hoedeman won de award in de categorie Zakenwonders, en degene die er met de award in de categorie Knappe Koppen vandoor ging was Charlotte Teunissen. Stephanie Verhoef won in de categorie Krachtpatsers en in onze nieuwe categorie Techtalenten was Nina Hoff de winnares. Fara Bellinga ging er met de Publieksprijs vandoor. Birgit van der Heide en Gabrielle Claushuis wonnen de VIVA400 Visionista-award.

Bekijk hier de aftermovie van VIVA400 2018

Categorie:

Winnares: -

Categorie:

Winnares: -

Categorie:

Winnares: -

Categorie:

Winnares: -

Categorie:

Winnares: -

Categorie:

Winnares: -

Categorie:

Winnares: -

Wie is de VIVA400-vrouw?

De VIVA400-vrouw is ambitieus en ondernemend. Ze inspireert door wie ze is, wat ze doet en wat ze bereikt binnen een team, als ondernemer en/of voor de maatschappij. Met haar innovatieve denk- en werkwijze heeft ze een duidelijk doel voor ogen. Afgelopen jaar won ze een prijs, startte een succesvolle eigen business of zette een noemenswaardige prestatie neer waarmee ze het verschil maakte. Daarom verdient zij een plek in de lijst der lijsten: de VIVA400.