VIDEO: VIVA400 Visionista’s tweedaags masterclass event: check nu de aftermovie

Op 25 en 26 juni vond het tweedaagse masterclass event in het prachtige Château St. Gerlach plaats. Hoofdredacteur Debby Gerritsen doet verslag van deze twee inspirerende dagen.

Tijdens de eerste masterclassdag van VIVA400 Visionista’s op 15 mei, gingen van de vijftig geselecteerde vrouwen, vijftien ambitieuze vrouwen door naar de volgende ronde. Zij mochten maandag 25 en dinsdag 26 juni het masterclass event in Zuid-Limburg bijwonen.

Debby heette de vrouwen van harte welkom, waarna de dag van start ging. Er waren masterclasses van vier inspirerende dames:

  • Chris Potter: Personal branding (bureau Beaufort);
  • Titia Wolf: Storytelling (bureau Beaufort);
  • Mariska Wimmers: Persoonlijk Leiderschap (bureau Beaufort);
  • Michelle de Bruijn en Marjolein Ruitenbeek: ‘Uit het hoofd in het lijf’ (het Oplaadpunt).

Na een heerlijk diner en gezellige en rustgevende activiteiten als een wijnproeverij en een yogales, kregen de vijftien geselecteerde vrouwen de kans om nog een laatste keer hun idee te pitchen voor de jury. De drie finalisten die binnenkort bekendgemaakt worden, mogen een personal coaching traject volgen om zich klaar te maken voor de grote finale in november. Dan zal, tijdens de VIVA400 awards, de VIVA400 Visionista 2018 worden uitgeroepen, die er vandoor gaat met het prijzenpakket van ruim € 10.000.

VIVA400 is powered by Renault Captur.

Lees ook:

Terugblik op het tweedaagse VIVA400 Visionista’s Masterclass event: wie heeft het beste idee?