In bed met acteur Maurits Delchot

Hij was de afgelopen tijd te zien als womanizer Smit in de tv-serie ‘StartUp’. Een rol die acteur Maurits Delchot (aka rapper Negativ) ook in zijn eigen slaapkamer prima afging. Nou ja, meestal dan.

 

Van welke bedpartner heb je het meest geleerd?

“Ik heb er veel gehad. Teveel misschien. Ik zou ze niet graag tellen. Van een meisje heb ik iets belangrijks geleerd: dat klaarkomen niet voor alle vrouwen vanzelfsprekend is. Dat wist ik niet. Toen ik sex met haar had, was ik ervan overtuigd dat het aan mij lag. Op een gegeven moment werd het mijn missie haar een orgasme te bezorgen. Ik heb álles geprobeerd, tevergeefs. ‘Je kut is stuk,’ zei ik. Later hoorde ik dat meer vrouwen dit probleem hebben. Dat meisje heeft me geleerd dat het in zo’n geval dus niet aan mij ligt, maar aan haar.”

 

Waar lig je wel eens wakker van?

“Het gaat goed met me, mijn familie is gezond. Ik heb niets om wakker van te liggen. Vervelende dingen, zoals de slechte recensies van ‘StartUp’, kan ik goed relativeren. Ik ben niet iemand die daarin blijft hangen. Ik lees het, vind het kut en leg het weg. Als je niet tegen kritiek of de ongevraagde mening van anderen kunt, moet je niet in dit vak willen werken. Om te overleven op tv of als artiest moet je in jezelf geloven, dat heb ik de afgelopen tijd wel geleerd. Als je aan jezelf gaat twijfelen, moet je iets anders gaan doen.”

 

Welk liedje doet je aan een bedmoment denken?

“Ik ben niet zo van sex op muziek. Romantiek is niet een van mijn sterkste kanten. Ik word een beetje ongemakkelijk van dat gladde gedoe. Lingerie is leuk, maar het moet uit.”

 

Meer slaapkamerbiechten van Maurits lezen? Lees VIVA 16, tot 15 april in de winkel.

 

Bron: VIVA 16

Beeld: Anke van der meer