Boekenclub: ‘Onder studenten’

Je kent haar waarschijnlijk van haar boekrecensies op Viva.nl, maar wat je misschien nog niet van haar weet, is dat Petra Kruijt zelf ook al verschillende titels op haar naam heeft staan.

Zo schreef zij eerder de boeken: ‘Gemma & Partners’, ‘Twijfels over België’ en ‘Lieve ik’. Nu kan ze er nog een aan het lijstje toevoegen, want begin deze maand is haar nieuwe chicklit ‘Onder studenten’ verschenen. En jij kunt hem recenseren!

Feestjes, flirts en filosofie
Het nieuwe boek gaat over Christa. Zeven jaar geleden koos Christa voor een leven als jonge moeder. Zeven jaar lang stond haar leven in het teken van dochtertje Tessa en man Rens. Maar nu wil ze meer: Christa wordt student. Vol overgave stort ze zich in het studentenleven, inclusief de feestjes en de flirts, vooral met studiegenoot Nathan. Ze moet eruit halen wat erin zit, vindt ze. Zo’n kans krijgt ze nooit weer.
Maar haar zelfontplooiing kent een grens, want naast student is ze ook nog steeds moeder. Al lijkt Christa dat af en toe bijna te vergeten…

Lezen?
Wurm je jezelf in elk boek dat je tegenkomt? Verslind je ze? Of ben je gewoon benieuwd naar het verhaal dat Petra heeft geschreven? Geef je dan op!  (En vink de categorie chicklit aan.)
Wij selecteren uit alle deelnemers tien lezeressen die het boek thuisgestuurd krijgen. Na een aantal weken vragen wij jou een korte recensie over het boek te schrijven en het boek een cijfer te geven. Aan het einde van de maand vinden jullie op Viva.nl een samenvatting van alle reacties in een blog. Zo weet iedereen of het boek het lezen waard is (of niet).

Win!
Ook mogen we tien exemplaren van ‘Onder studenten’ weggeven. Vul hier het winformulier in als je kans wilt maken op het boek.

Foto: de kaft van Onder studenten