Dertig is het nieuwe twintig!

Bij het tijdschrift Viva krijg je deze week een boekje, geheel in het teken van het magische getal dertig.

Afgelopen jaar vierde Guhl haar dertigste verjaardag. Al dertig jaar biedt Guhl haarverzorgingsproducten van bewezen kwaliteit in Nederland, gemaakt op basis van hoogwaardige natuurlijke ingrediënten. Die natuurlijke inspiratie, gecombineerd met creativiteit, vakmanschap en innovatieve ideeën, hebben geresulteerd in sterke en bijzondere producten. Dat is de natuurlijke kracht van Guhl, al dertig jaar.

Ter ere van Guhl’s verjaardag, en ter ere van deze heugelijke leeftijd in het algemeen, krijg je bij Viva deze week een speciaal boekje met allerlei leuke weetjes en verhalen rondom dertig.

Een half jaar lang werkten Guhl en Viva samen aan een speciale columnactie. Honderden vrouwen stuurden hun columns over dertig worden in. Tientallen verhalen werden gepubliceerd in Viva en op Viva.nl/guhl. Uit alle inzendingen werden de zes grappigste en mooiste columns gekozen voor in dit boekje.

Naast de columns die lezeressen konden insturen vind je in het boekje interviews met BN’ers die de magische leeftijd ook bereikt hebben, zoals zanger Tim Akkerman en presentatrice Sita. Viva’s vaste columniste en cabaretière Sara Kroos rekent in een speciale column af met dertig. Alle voor- en nadelen van twintig- en dertigjarigen worden tegen elkaar afgewogen en verder staat het miniboekje vol met grappige dertigerstips en leuke cadeautjes onder de dertig euro.

Tot slot geeft Guhl nog tips voor haarverzorging en een kortingsbon voor Guhl haarverzorgingsproducten bij de Albert Heijn. Altijd fijn!

 

CC foto: Viva