Dichten zonder je schema te ontwrichten!

dichtservice

Het heerlijk avondje komt eraan! Dat betekent smullen, cadeautjes, en – uiteraard – fantastische sinterklaasgedichten. Maar die dingen moeten natuurlijk wel eerst geschreven worden. De één vindt het fantastisch om dat te doen, voor de ander is het pennen van een gedicht een ware nachtmerrie.

Dat laatste is herkenbaar, en gelukkig ontdekten we daar een handig hulpje voor. Als jij al vastloopt bij ‘Sint zat te denken wat hij Pietje zou schenken’, dan moet je zijn bij de gedichtenservice Vijftwaalf.nl (opgericht door niemand minder dan onze befaamde VIVA-blogger Martin!). Daar zitten de ijverige rijmpieten dag en nacht klaar om een gedicht voor je te schrijven voor een zacht prijsje, op basis van jouw specificaties. Of kies uit de grote database gratis een gedicht over een gebeurtenis of onderwerp waar jouw rijmwerk over moet gaan.

Zit je met je handen in het haar en begint jouw pakjesavond vanavond of morgen al? Dan kun je ook gebruik maken van de spoedservice, die je al binnen één uur van een vloeiend gedicht voorziet.

Leuk om te weten: dit weekend werd Vijftwaalf nog door Kassa uitgeroepen tot beste online dichtservice van Nederland. Daar uitte niemand minder dan Sinterklaas himself zijn goedkeuring over de kunsten van Martin en zijn pietencollega’s.

Beeld: ANP