Dilemma: “Kan ik ook met anderen daten?”

Emmy (26): Sinds drie jaar ben ik vrijgezel. Ondanks dat dit leven me prima bevalt, heb ik een profiel aangemaakt op een datingsite.

Leukerd

Na een paar kansloze mannen te hebben ontmoet, lijken nu ineens de leuke exemplaren me te hebben gevonden. Zoals Jeroen – interessant, grappig en gezellig. We zijn nu drie keer uitgeweest en sms’en en mailen regelmatig. Behalve een beetje voorzichtig zoenen is er niets gebeurd tussen ons en ik ben ook nog niet tot over m’n oren verliefd op hem. Maar misschien komt dat nog en ik vind hem te leuk om af te wimpelen.

De twijfel slaat toe
Zoals ik al zei, dwalen er ineens meerdere leuke mannen door mijn inbox. Met één van hen, Roland, heb ik nu ook een date gepland. Omdat er nog niets officieel is tussen Jeroen en mij, vond ik dat aanvankelijk wel kunnen, maar twee vriendinnen van me vinden het belachelijk dat ik dat doe. Oneerlijk tegenover Jeroen en Roland, zeggen zij. Nu hebben ze me aan het twijfelen gebracht.

Is het echt zo slecht van me dat ik met twee jongens tegelijk wil daten? Of moet dat gewoon kunnen zolang er nog geen sprake is van een relatie?

Geef je mening!
Je reactie op dit dilemma kan (ingekort) in Viva komen. Alleen je initiaal en eventueel je leeftijd komen erbij. Heb je zelf een dilemma? Mail dat kort maar goed uitgelegd naar dilemma@viva.nl.

CC foto: vikk007