Een culinair Pasen (+recepten)!

geen

Het is al een tijdje geleden dat ik een culiblog heb gemaakt. Toen ik laatst weer gevraagd werd, was ik meteen erg enthousiast. Wat moet je alleen verzinnen in zo’n korte tijd? 

Meteen dacht ik aan een thema ‘Lekker Makkelijk Pasen’. Niet te ingewikkeld en te moeilijk, maar zeker ook verrukkelijk en betaalbaar. Door verschillende variaties van gerechten te geven, wil ik laten zien dat je zo van een amuse een voorgerecht kan maken of met een aanvulling ook een hoofdgerecht. Tevens heb ik op mijn facebookpagina (Prik een Vorkje) de blog staan met Paasrecepten die ik eerder voor Viva heb gemaakt. Dat blijven heerlijke gerechten, die ook bij deze recepten goed passen.

Steak tartare
Klik op de links om te zien wat voor heerlijke gerechten je kunt maken met steak tartare.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  1. Klik hier voor het recept van de steak tartare met een Aziatische twist
  2. Klik hier voor het recept van de Hollandse versie steak tartare
  3. Klik hier voor het recept van de Italiaanse/Mediterrane versie steak tartare
  4. Klik hier voor het recept van de Mexicaanse variant steak tartare

`Paas` rollade met …

 

geen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een lekkere `Paas` rollade, wat zowel als een voorgerecht geserveerd kan worden en tevens als hoofdgerecht. Voorgerecht zie foto, hoofdgerecht zou ik de rollade op een grote verwarmde schaal serveren.

  1. klik hier voor het recept van de paasrollade

Ik heb nog zeker meer ideeën voor hapjes of desserts maar dat houden jullie van mij en nog te goed maar als jullie nog voor Pasen iets zoeken, dan zal ik zeker hier voor jullie aanwezig zijn.  Afsluiten zonder een lekker toetje kan – vind ik – niet. Aangezien mijn perzikmousse niet op de foto staat, dan maar een lekker toetje van de vorige keer.

Cocktail Banana Daiquiri
Heerlijke bananencocktail uit Venezuela met bananenlikeur en rum.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  1. Klik hier voor het recept van de bananencocktail

Voor een ieder een heel fijn en lekker culinair Pasen!
Mylene Valerie

* Noot van de redactie: wij zijn heel blij om te mogen aankondigen dat Mylene Valerie voortaan op feestdagen heerlijke culinaire blogs zal verzorgen hier op Viva.nl, mét natuurlijk de lekkerste recepten en de mooiste presentaties!

 

Foto’s: Mylene Valerie