Een kijkje op de redactie met VIVA’s Anneke

Anneke

Als coördinator Mode, Beauty & Lifestyle weet VIVA’s Anneke alles over de laatste trends op gebied van fashion en interieur. Speciaal voor online designmarkt DaWanda gaf ze een kijkje op de VIVA-redactie én in haar eigen leven. Op VIVA.nl een korte samenvatting!

VIVA-vrouw

Vijf jaar geleden begon Anneke bij VIVA als stagiaire. Na lifestyle assistente en redacteur geweest te zijn, is ze nu coördinator. Of ze zichzelf een echte VIVA-vrouw vindt? “De VIVA vrouw is zelfstandig, heeft lef en lol in het leven. Ik denk dat mijn karakter wel ‘VIVA’ te noemen is. Wel heb ik qua mode en wonen persoonlijk een iets rustigere stijl.”

Stijl

Hoewel ze op de catwalk de meest extreme combi’s tegenkomt, omschrijft Anneke haar eigen stijl als ‘niet al te bijzonder’.  “Vroeger droeg ik alleen in het oog springende items die je totaal niet met elkaar kon combineren. Nu ga ik voor fijne basics en simpele vormen zodat ik nooit te lang hoef na te denken ’s ochtends. Qua kleuren ga ik voor grijs, roze (ik blijf toch echt een meisje), licht- en donkerblauw.”

Check het hele interview, de foto’s en Anneke’s favo producten op DaWanda.

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.