Giechelen met een gigolo

Tientallen vrouwen balen ontzettend. “Had ik nou toch maar voor die handtas gekozen!”. De gigolo’s van LINDA. vielen namelijk ontzettend tegen.

Het is toch niet te geloven. De één was te klein geschapen, de ander had last van z’n darmpjes en de laatste spant echt de kroon: hij was zo groot geschapen dat de arme LINDA. lezeres de volgende dag niet meer kon fietsen. Oeps!

Heb je ‘m niet gelezen?
In LINDA. 69 stonden zes geile gigolo’s geportretteerd. En ‘kijken kijken maar niet kopen’ daar houden wij niet van. Het tijdschrift voegde daarom de daad bij het woord en gaf 25 gigolo’s weg bij een jaarabonnement. In dit nummer kon je kiezen tussen twee uur mannelijk gezelschap of een lelijke handtas. Tsja, die keuze is dan snel gemaakt… maar een aantal dames baalden na afloop als een stekker van hun keuze.

De wereld is mooi
Ik blader altijd in tijdschriften voordat ik mij en mijn boodschappen naar de kassa sleep. Mijn oog vloog meteen naar de advertentie: gigolo kado bij LINDA! Wat? Ik hing kwijlend boven het blaadje. Ik kon mij gelukkig bedwingen om tien abonnementen tegelijk te nemen, want dat heeft mij een tegenvallende avond bespaard.

Koekje erbij?
Gigolo Danny was dé favoriet, omdat hij ‘niet zo bedreigend’ leek. Maar de vrouwen die Danny op bezoek kregen hadden net zo goed kunnen theeleuten met hun moeder. Hij praatte namelijk honderduit, liet kiekjes zien van zijn vriendin en kids en was inderdaad niet bedreigend… hij was eerder om op te eten. Dit is toch om je rot te lachen.

Zit je daar in je meest sexy lingerie setje, zenuwachtig te wachten op ‘de man voor even’. Je gelakte nagels zijn verdwenen en je hebt al tien keer in de spiegel gekeken of je wenkbrauwgel je haartjes nog in bedwang houden. Blijkt dat ‘ie alleen wil kletsen. Maar niet alle gigolo’s vielen tegen. Sommige vrouwen hingen kwijlend in de deuropening toen ze hun vent ontvingen.

Tof wijf, tof blad
Ik vond het een top actie van onze beroemde blondine. Al heeft zij wel een behoorlijk bak kritiek over zich gekregen door haar uitdagende idee. Zij vond de reacties hypocriet (Linda, ik ook, ik ook!). Hoezo mogen mannen wel hun maandsalaris besteden aan bezoekjes aan schaarsgeklede dames? Als wij onszelf een keer een man cadeau doen, worden wij raar aangekeken.

Linda, ga zo door! Ik ben benieuwd wat we cadeau kunnen krijgen bij het volgende nummer.

CC foto: jenschapter3