Het panel test: de sportarmband

Niets zo vervelend als hardlopen met een smartphone in je hand, daarom testten onlangs vijftig leden van het VIVA panel een alternatief: ‘de sportarmband’.

Comfortabel
De sportarmband is -je raadt het al – een houder om je arm waar je je smartphone in kwijt kunt tijdens het hardlopen (of strijken, paardrijden, bergbeklimmen… wat je maar wil). Het klinkt als de beste uitvinding sinds het gesneden brood, maar wat vond het testpanel ervan?

Het testpanel vindt de sportarmband over het algemeen comfortabel om de arm zitten. Het klittenband is namelijk erg stevig. Het zat echter wel een beetje sweaty, maar hoe kon het ook anders met een buitentemperatuur van gemiddeld 28 graden? De smartphone is voor de meesten simpel te bedienen door het plastic schermpje heen. Wat nog een fijne toevoeging zou zijn, is een kleine ruimte om bijvoorbeeld geld en sleutels in op te bergen.

Aanrader
Het VIVA testpanel vindt de sportarmband een absolute aanrader en geeft het product een: 7.8 ! Kortom: een comfortabele armband waarmee je tijdens het sporten nog altijd je smartphone bij de hand hebt!

* Wil je ook zo nu en dan een product testen en hierover je mening geven? Schrijf je dan nu in voor de VIVA testpanel nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe testproducten!

* Het volgende testpanel is een proeftas van HelloFresh, lees meer hierover en geef je op!