‘Naakte’ Ben Saunders op iPad Viva #3

geen

Excuus, maar er zijn momenten van onbescheidenheid en zo’n moment is nu aangebroken. Onze Viva-app behoort namelijk volgens het Amerikaanse McPheters & Company tot de beste magazine-apps… jawel… ter wereld!

Derde plaats
Het media-onderzoeksbedrijf jureerde duizend magazine-apps op design, functionaliteit en verrijkingen en tot onze stomme verbazing (want echt, in de wereld van de digitale tijdschriften gebeuren heel mooie, leuke en creatieve dingen), maar enorm aangename verrassing belandden we op de gedeelde tweede plaats. Alleen de app van het Britse The Sunday Times moeten wij ‘boven ons dulden’. We zijn daar heel, héél trots op. Oké – moment van onbescheidenheid is voorbij.

Editie 3 = ook ‘The voice of Holland’
Ben je een fan van ‘The Voice of Holland’ dan mag je de Viva deze week niet missen. We hebben onze beste fotoshopper van z’n zolderkamer gesleept en die heeft onze vraag: “Hoe zou Ben Saunders eruitzien zónder tatoeages, piercings en gouden tanden?” in beeld beantwoord. Deze week opent Viva dan ook met Ben Zonder als Benterfold. Zie je hem toch liever ‘aangekleed’ dan kun je op de iPad al zijn ‘props’ weer terugswipen!

Gefeliciteerd Roel!
Rocker, ‘The Voice’-coach én Viva-fan Roel van Velzen kan wel een geheim bewaren. Slechts een handjevol intimi wist dat hij en zijn vriendin op oudjaarsnacht zouden trouwen. Zelfs wij wisten het niet en dat terwijl we kort daarvoor hem interviewde voor de rubriek Lijf, lust & liefde. Niets van een voorgenomen huwelijk kwam over zijn lippen. Wel dat hij totaal geen problemen heeft met zijn geringe lengte (“Sorry, maar ik heb het NIET zwaar!”) en dat hij zijn eerste kus veel indrukwekkender vond dan de eerste keer sex. Meer Roel in Viva 3 en iPadders krijgen een speciaal compilatiefilmpje van de kleine man met de grote stem cadeau.

Nummer 1 en wat dan?
Viva maakt de balans op van de winnaars van talentenjachten. Niet iedereen is er ook echt als winnaar uitgekomen. Welke valkuilen dien je als versgebakken ster te vermijden? Zo merkte de ex-vriendin van Ben Saunders al op dat de roem ‘hem had veranderd’. Hetgeen niet geldt voor Nick & Simon. Het zingende en jurerende duo lijkt in oktober Het Gelredome rozerood te gaan kleuren, maar blijft altijd even vriendelijk en toch Volendams. Zo horen wij in de wandelgangen. Wat is het geheim van het succes van deze twee oer-Hollandse jongens? In Viva krijg je het antwoord.

En nog veel meer! Te weten:
Hilarisch filmpje: ‘Ik ben een superkluns’ * Lekker, eh, lezen… Viva’s gigolo heeft een trio * Panoramaview: loop rond in het huis van Charlotte * Wintersportstress? Swipe het weg! * Mail & Win cd’s, filmkaartjes, boeken én theatertickets * Actrice Nadja Hüpscher: “Ik was een diva, maar werkloosheid maakt je bescheiden.”

Viva.hd komt iedere twee weken uit en heeft regelmatig themanummers. Editie 3 is vanaf vrijdag 14 januari voor € 2,39 te koop in de App Store (of download GRATIS de app en de sample issue!).

CC beeld: Viva