Origamiën achter je computer

Ik heb weer een site gevonden waarvan ik veel wel in mijn huis zou willen hebben. Allemaal van die aparte, leuke hebbedingen.

Ik hou van aparte dingen in huis. Alles net even anders dan anders. Het mooiste vind ik het wanneer de meest eenvoudige producten, worden ‘omgetoverd’ tot een niet-alledaags product.

Vreemde placemat
Als eerste een paar producten uit de categorie keuken. Hierbij zie ik een crime scene onderzetter voor pannen. Grappig…het is alsof je onderzetter wordt geplet door de pan.  Ook leuk: de cheating placemat. Een placemat waarmee het tafel dekken volgens etiquette geen  enkel probleem meer is én buiten dat… het ziet er gewoon grappig uit!

Een wat minder origineel maar lief hebbedingetje is de konijn garde. Het nadeel van die dingen is alleen dat ze vaak in een lade verdwijnen, dus waarom zou je er dan extra geld aan besteden?

Leuk voor bij het high tea-en zijn deze theezakjes. Niet erg goedkoop, maar voor eenmalig misschien een leuk idee. Je hebt ze in drie verschillende varianten.

Memoblaadjes met tweede functie
Er staan ook een aantal kantoorartikelen op de site. Ik moet zeggen dat ik de meeste niet erg boeiend vind, maar die origami memoblaadjes, haha! Op elk memoblaadje staat uitgelegd hoe je een mooi kunstwerkje moet vouwen. Ik zie het al voor me dat we hier bij de redactie allemaal zitten te vouwen achter onze computers.

Wat echt iets voor mij is…een sleutelhouder bij de deur. Ik ben zó vaak mijn sleutels kwijt hè. Nu hebben ze hier wel een leuke magneten sleutelhouder opstaan, maar ik heb ergens anders een véél leukere gezien. Namelijk op een Duitse site. Vogeltjes waar je sleutels aan kan hangen en ook nog eens post tussen de snaveltjes kan klemmen. Ideaal!

Dat wordt weer sparen, zucht…

Update: dankzij de oplettende oprichtster van Monkeygifts die bij  deze blog belandde, krijgen jullie met de code ‘VIVABLOG’ nu 10% korting op het hele assortiment (geldig t/m 31 augustus)

CC foto: Origamiancy (Hier nog héél veel mooie origami kunstwerken, voor de liefhebbers!)