Test nu Yoki

geen

Yoki, wie is er niet groot mee geworden? In 1974 zag dit populaire drankje het levenslicht en meer dan 35 jaar later is ze helemaal in een nieuw jasje gestoken en vernieuwd van smaak.

De vernieuwde Yoki is 100% natuurlijk, zonder kunstmatige geur-, kleur-, smaak-, en zoetstoffen en bevat dan 30% minder suiker dan vergelijkbare yoghurtdranken.

Voor ons is Yoki nog steeds de lekkerste yoghurtdrank en we zijn heel benieuwd naar jouw mening. Was Yoki vroeger ook jouw favoriete drankje en ben je nieuwsgierig naar de vernieuwde frisse smaken?  Geef je dan nu op voor het testpanel. Wij mogen 100 testers gelukkig maken met drie buitengewone smaken!

Helaas is het niet meer mogelijk om je voor dit testpanel op te geven.

Om je geheugen om te frissen, vind je hier een compilatie van de Yoki reclames uit voorgaande jaren:

Binnenkort gaat hettestpanel.nl live, een nieuwe site waar je je kunt registreren om gratis producten te testen. Naast het Viva testpanel nog meer mogelijkheden om gratis producten te testen. Hou Viva.nl in de gaten om hier meer over te lezen, je kunt ook in het aanmeldformulier aangeven dat je een mail wilt ontvangen als je je kunt registreren voor hettestpanel.nl.