Viva’s testpanel: de sportarmband

Handig zo’n telefoon met een applicatie die tijdens het hardlopen je snelheid en route vastlegt, maar waar laat je het toestel? In je hand? In het te krappe zakje van je sportbroek? Nee. In een houder om je arm! Geef je op voor het panel, want jij kunt de ‘Tune Belt AB82′  testen.

Gemak en bescherming
De Tune Belt AB82 – zoals de sportarmband heet – biedt gemak terwijl je rent, fitnesst of gewoon tijdens het lopen. Daarnaast beschermt deze band je smartphone tegen zweet, krassen en slecht weer. Door het transparante venster is de smartphone makkelijk te bedienen. Ook handig: een functie waarmee je het overtollige snoer van je koptelefoon kunt vastzetten. Én de AB82 is voorzien van een reflecterend logo wat je zichtbaarheid in het donker verbetert.

Interesse? Geef je op!
Om zelf te ervaren of de smartphonehouder van All4running.nl de oplossing is, hoef je je alleen maar op te geven voor het Viva Testpanel. Uit alle aanmeldingen kiezen wij vervolgens 50 dames die het product een week mogen testen (en natuurlijk houden). Na de testperiode ontvang je als tester een mail met daarin een aantal vragen.
Je kunt je niet meer opgeven voor dit testpanel. De selectie is gemaakt en de uitslag bekend.


* De maximale omtrek (2 x breedte + 2 x dikte) van je smartphone mag niet meer bedragen dan 165MM (16,5CM). Hij mag niet hoger zijn dan 114MM (11,4CM).