Waar word jij gelukkig van? (+WIN)

geen

Op vakantie gaan. Schoenen kopen. Een brownie eten. De glimlach van je kind. Een mooi boek lezen. Ryan Gosling die z’n shirt uittrekt. Zwemmen in een azuurblauwe zee. Ja, daar wordt bijna iedereen wel gelukkig van. Maar VIVA wil weten waarvan we, behalve deze vanzelfsprekende zaken, nog meer gelukkig worden.

Moodboost
Je vriendinnen bijvoorbeeld. Die kunnen een instant moodbooster zijn; na een avondje met hen voel je je geliefd en gelukkig. Maar ze kunnen ook in de categorie energievreter vallen. En je partner, is dat een bron van geluk of juist van verdriet? Dan is er ook nog werk, de een krijgt bakken energie van een dagje bikkelen, de ander zit na een werkdag lusteloos op de bank. Hoe zit het met jou? Maakt jouw baan je gelukkig? En in hoeverre draagt zelfontplooiing bij aan je geluksgevoel? Wat ook nog kan: jij hebt helemaal niets nodig om gelukkig te zijn. Je bent zo ontzettend zen dat niets of niemand je uit balans kan brengen.

Dus: waarvan word jíj nou écht gelukkig? Vul de vragenlijst in en over een maand of twee lees je de resultaten terug in VIVA.

Prijs je gelukkig
Waar jij in ieder geval gelukkig van kan worden, is winnen. VIVA’s Grote Geluksonderzoek is natuurlijk niet compleet zonder een prijs. Namelijk een Cowboysbag Kingston t.w.v. € 129,95 !