Winnen! € 150 shoptegoed van Batavia Stad!

shoptegoe-1

Soms ontvang je een mailtje dat je dag maakt. Of ik naar Batavia Stad wilde met shoptegoedbonnen t.w.v. € 150 en of ik die dan ook wilde weggeven op Viva.nl.

Nadat ik een paar keer in mijn arm geknepen had, zei ik natuurlijk: ‘JA, dat wil ik, kom hier met die bonnen!’.

Afgelopen zaterdag was het zover. Een vrouw achter de balie – de Gaston Starreveld van Batavia Stad- overhandigde me een gouden envelop met daarin een stapel cadeaubonnen. Ik sprong een gat in de lucht, als het er geen twee waren. Van gekkigheid en opwinding wist ik even niet waar ik moest beginnen. Ik deelde de bonnen met mijn moeder zodat we allebei konden genieten van de luxe om te kunnen shoppen zonder geld uit te geven.

Het eerst rondje dat we deden, was om te zien wat we allemaal konden kopen. “Kijk dit is leuk mam”, “oh echt leuk”, “deze is ook leuk he?” “ja echt heel leuk” “oh leuk Kel moet je dit zien”, waren ongeveer de gesprekken die we de hele dag met elkaar gevoerd hebben. Al die winkels met grote merken voor kleine prijzen, daarvan kwam mijn nooit aangetoonde ADHD wel even om de hoek kijken. Om rustig na te kunnen denken over waar we onze bonnen aan uit gingen geven, besloten we een broodje te gaan eten. Onder het genot van een cappuccino met witte chocolade vlokken kwamen we tot een beslissing. Óf een nieuwe zomerjas, óf nieuwe spullen voor in de badkamer. Ik ging voor het laatste, omdat ik een winkeltje had gezien met mooie artikelen. Mijn moeder kocht daar eindelijk een keer een nieuwe badjas (die andere is ongeveer zo oud als ik ben en heeft iets weg van een Sinterklaas mantel). En ze had daarna nog “geld” over om nog handdoeken en lakens te kopen. Ikzelf ging ook voor de handdoeken en een badmat, wc-borstelhouder, zeeppompje, tandeborstelbeker en twee heerlijk geurende stukken zeep. Ik had van te voren niet verwacht dat ik daarmee naar huis zou gaan, maar het zijn de dingen waar ik normaal te gierig voor ben om geld aan uit te geven. Intens gelukkig reden we terug naar huis. “Kel ik heb een heel leuke dag gehad”, “Het was leuk he?”, “Ja, écht heel erg leuk”.

Outletwalhalla Batavia Stad nodigt ook jou uit om te komen shoppen. Laat weten wat jij zou doen met € 150 shoptegoed en win! Helaas is deze actie gesloten.