De 10 beste comedyseries op Netflix

netflix comedy series

Tussen spannende series als ‘Pretty little liars’ en ‘House of cards’ door, willen we af en toe ook iets luchtigs om te bingen. Een van deze comedy’s bijvoorbeeld.

  1. ‘LOVE’ De lieve nerd Gus en wildebras Mickey delen lief en leed in Los Angeles. Ook al zijn ze elkaars tegenpolen toch lijkt er iets moois tussen de twee op te bloeien. Klik hier voor meer info.
  2. ‘New girl’ Jess is na een pijnlijke scheiding op zoek naar nieuwe woonruimte. Het internet leidt haar naar een appartement met drie vreemde vrijgezellen: de nuchtere Nick, de ijdele Schmidt en de atletische Winston. Klik hier voor meer info.
  3. ‘Master of none’ Dev is een dertigjarige acteur in New York. Hij komt op het punt in zijn leven dat hij na moet denken over zijn toekomst en belangrijke keuzes moet maken die zijn leven zullen veranderen. Klik hier voor meer info.
  4. ‘Cuckoo’ Rachel schokt haar nette Britse ouders als ze trouwt met een Amerikaanse hippie. Dit is slechts de eerste van een reeks verrassingen die de familie te verwerken krijgt. Klik hier voor meer info. 
  5. ‘Crazy ex-girlfriend’ Rebecca lijkt het ideale leven te leiden maar ze is erg ongelukkig. Wanneer ze haar ex Josh tegenkomt, besluit ze haar luxe leventje op te geven om Josh terug te winnen en eindelijk weer gelukkig te zijn. Klik hier voor meer info. 
  6. ‘Lilyhammer’ Na zijn getuigenis tegen een maffiabaas in New York, wordt gangster Frank Tagliano opgenomen in het beschermingsprogramma voor kroongetuigen. Hij kiest voor de besneeuwde landschappen en de ijzige fjorden van Lillehammer in Noorwegen, waar het maffiabloed al snel kruipt waar het… uitstekend gaan kan. Klik hier voor meer info.
  7. ‘BoJack Horseman’ BoJack Horseman was twintig jaar geleden de ster van zijn eigen televisieserie. Nu is hij een eenzame vergeten acteur die door niemand serieus wordt genomen en zijn dagen vult met dronken worden en kijken naar de herhalingen van zijn oude serie. Klik hier voor meer info. 
  8. ‘Unbreakable Kimmy Schmidt’ Een jonge vrouw wordt bevrijd uit een apocalyptische sekte en besluit een nieuw leven op te bouwen in New York. Ze moet alleen heel erg wennen aan deze compleet nieuwe wereld. Klik hier voor meer info.
  9. ‘Brooklyn nine-nine’ Jake Peralta is een rechercheur in Brooklyn die zijn werk niet heel serieus neemt. Wanneer hij een nieuwe, strenge commandant krijgt, is het uit met de pret en moet de onverantwoordelijke Jake zich eindelijk eens volwassen gaan gedragen. Klik hier voor meer info.
  10. ‘Grace and Frankie’ Grace en Frankie worden verlaten door hun echtgenoten. De mannen zijn verliefd op elkaar geworden en besluiten te trouwen. De vrouwen blijven alleen over en proberen er samen maar het beste van te maken, ook al zijn ze elkaars tegenpolen en kunnen ze elkaar niet uitstaan. Klik hier voor meer info.

Wil je nog meer kijkinspiratie? Check Superguide.nl!

Wil je niets meer missen van VIVA én deze zomer shinen met een toffe crossbody tas? Profiteer nu van onze speciale aanbieding: een halfjaar VIVA voor € 11 per maand en een GRATIS tas van Burkely t.w.v. € 69,95.