3 vragen aan een sterke vrouw: Kim Brouns (+ winactie!)

Elke week stelt VIVA 3 vragen aan een sterke vrouw. Deze week is dat Kim Brouns. Ze startte in 2012 met haar t-shirtlijn OKE by me, wat inmiddels veelvuldig gedragen wordt door bekende Nederlanders.

Waarom en hoe ben je gestart met OKE by me?

Zo lang ik me kan herinneren heb ik iets met t-shirts. Ik maakte er vroeger al een sport van om elk weekend een tof, nieuw shirt te scoren om te dragen tijdens het stappen. Destijds lag de focus vooral op de pasvorm. Mouwtjes, halslijn en dat soort dingen, terwijl ik ineens meer geïnteresseerd raakte in de prints. Ik ben begonnen met OKE by me omdat ik eind 2010 de behoefte had aan iets dat nog niet echt bestond in Nederland: het statement shirt! Nu zijn statement tees en tops niet meer weg te denken uit het straatbeeld maar dat was toen wel anders. Ik heb geen mode-opleiding gevolgd of mode-achtergrond dus er kwam een hoop bij kijken. Wel heb ik een grafische achtergrond dus ideeën voor prints had ik en kon ik uitwerken. Ik ben me gaan verdiepen in de perfecte pasvorm, heb een producent gezocht om de shirts te produceren, ontwierp een logo en ging aan de slag met de beleving van het merk. Na iets minder dan 1,5 jaar van voorbereiden werd de eerste OKE by me collectie gelanceerd op 2 april 2012.

Vele BN’ers zijn al gezien in jouw shirts, wat doet dat voor je merk?

BN’ers zijn een belangrijk onderdeel van het succes van OKE by me. Er is geen ander merk zo vaak en zo herkenbaar op TV als OKE by me op dit moment. Van Koffietijd tot RTL Boulevard en van Goede Tijden, Slechte Tijden tot Editie NL: OKE by me is overal! Ik ben enorm trots op de indrukwekkende lijst van BN’ers die OKE by me met regelmaat dragen. Mijn ambassadrices geven het merk nog meer body! Het zijn stuk voor stuk prachtige vrouwen die OKE by me perfect representeren en ik ben ze hier ongelofelijk dankbaar voor! Met de meesten van hen heb ik persoonlijk contact, dat maakt het extra leuk en bijzonder.

Wat zijn je toekomstdromen voor OKE By Me?

We hebben een hoop fans. Meiden die 10 of meer OKE by me-shirts in hun kledingkast hebben hangen en ons op de voet volgen. Velen van hen volgen OKE by me al vanaf het allereerste moment, dat is een groot compliment! T-shirts worden natuurlijk over de hele wereld gedragen dus we kunnen de harten van ontelbaar meer vrouwen veroveren. Momenteel zijn we aan het kijken naar de eerste stappen over de grens maar ook in Nederland is nog genoeg te mogelijk. Onze shirts worden nu in zo’n 100 winkels in Nederland verkocht en we willen dit nog flink uitbreiden. Over 5 jaar hoop ik dat OKE by me in heel Europa en wellicht daarbuiten verkrijgbaar is en dat we ook in die landen mooie ambassadrices hebben die OKE by me vertegenwoordigen. Dream big, go BIGGER!

VIVA mag 2 statement shirts van OKE by me weggeven. Kans maken? Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is in onderstaand winformulier je gegevens in te vullen. Je maat kun je achterlaten bij ‘antwoord’. Doe dit wel voor 5 mei 2015.

ShoesDeze winactie is inmiddels gesloten. De winnaars hebben bericht gehad.