Voor als het weer gaat onweren: deze nieuwe film van Mandy Moore wil je zien

Herinner jij je tienerster Mandy Moore nog? Ze scoorde in 2000 een wereldwijde hit met Candy en datete onder andere met Nick Carter, Andy Roddick (de tennisser) en Wilmer Valderrama. Nou goed, ook tienersterren worden groot en dus verplaatst Mandy zich van de bühne naar het witte doek. Ze schittert in de doodenge ‘film ’47 meters down’ en reken maar van yes dat je deze blockbuster wil zien.

Vond je ‘Jaws’ of ‘Open water’ ook zo ontzettend eng? Well, ‘47 meters down’ past perfect in het rijtje. Want ook hier spelen haaien de hoofdrol. Zusjes Kate (Claire Holt) en Lisa (Mandy Moore) zijn op vakantie in Mexico. Deels zodat Lisa over haar ex heen kan komen, deels om gewoon lekker vacay all the way te gaan. Om haar ex én zichzelf te bewijzen dat ze geen softie is, besluit Lisa samen met haar zusje zich te laten opsluiten in een haaienkooi. En inderdaad, dat kan natúúrlijk niet goed gaan…

De kabel van de kooi knapt en de twee zusjes zinken met ieder slechts één zuurstoffles naar, zoals de titel al aangeeft, 47 meter diepte. Had je zelf maar zo’n zuurstoffles, want tijdens deze film is het schrikken hier en gillen daar. Precies daarom een heerlijke film om tijdens de eerstvolgende onweerbui te kijken en om even nergens anders aan te denken. Haai haai!

’47 meters down’ draait vanaf nu in de bioscoop.

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Bron IMDB | Beeld YouTube
VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.