5 series die je in plaats van House of Cards kunt kijken

nieuw netflix november

Alle series en films waarin Kevin Spacey een rol speelt, stoppen, worden aangepast of uitgesteld. Heb je ook even geen zin om door te gaan met House of Cards? Dan zijn dit leuke vervangers op Netflix.

 1. The Crown
  Het leven van prinses Elizabeth verandert in een keer wanneer ze gekroond wordt tot koningin van Engeland. Niet iedereen vindt haar geschikt voor zo’n belangrijke functi een ze wordt van allerlei kanten tegengewerkt.
 2. Designated Survivor
  Wanneer de Amerikaanse president en alle ministers worden gedood bij een aanslag, blijft aleen minister Tom Kirkman over. Hij krijgt de loodzware taak het land te leiden.
 3. Ozark
  De familie Byrde is in elk opzicht een gewone familie. Het enige verschil is dat vader Marty als meester-witwasser werkt voor het op een na grootste drugskartel in Mexico.
 4. The Good Wife
  Alicia Florrick gaat na dertien jaar de advocatuur weer in, omdat haar hooggeplaatste, overspelige man de gevangenis in gaat.
 5. Homeland
  Carrie Mathison werkt voor de CIA en probeert terroristische complotten te verijdelen in binnen- en buitenland. Dat eist zijn tol.

Meer kijkinspiratie? Check Superguide.nl.

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomeraanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Beeld iStock