5x de beste kostuumdrama’s op Netflix

netflixhotel

Waan je terug in de tijd met deze vijf topfilms op Netflix.

  1. A Royal Affair In de achttiende eeuw trouwt een Britse prinses met een krankzinnige Deense koning. Vervolgens wordt ze verliefd op zijn lijfarts. Klik hier voor meer info.
  2. Sense & Sensibility Een vrouw en haar drie dochters worden het huis uitgezet. De middelste zus, Winslet, kan geen keuze maken tussen een onbetrouwbare vriend, of de degelijke Rickman. Klik hier voor meer info.
  3. Elizabeth Anno 1554 belandt de 26-jarige Elizabeth, een bastaardkind van de koning, op de Engelste troon en brengt het land weer op orde. Klik hier voor meer info.
  4. The Other Beloyn Girl In de 16e eeuw laat de Engelse koning Henry VII zijn oog op de zusjes Mary en Anne Boleyn vallen als hij op zoek is naar een nieuwe minnares. Slechts een van de twee zal de troon bestijgen. Klik hier voor meer info. 
  5. Little Women De zussen March groeien ten tijde van de Amerikaanse burgeroorlog op in Concord, terwijl hun vader dienstdoet bij het leger. Om afleiding te zoeken in de nare periode, treden de zussen op in toneelstukken. Als de kleinzoon van hun buurman, de rijke meneer Laurence, bij hem komt wonen, jaagt hij hun harten op hol. Klik hier voor meer info. 

Wil je nog meer kijkinspiratie? Check Superguide.nl!

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomeraanbieding: 10 nummers voor slechts €10.