5x de meest ‘verslavende’ films en series op Netflix

netflixhotel

Het derde seizoen van Narcos – dat sinds begin deze maand online staat – heb je wellicht al versleten, maar gelukkig staat Netflix vol met soortgelijk snoepgoed.

  1. Scarface Een Cubaanse vluchteling belandt in Amerika op het criminele pad. Hij komt in het gevlei bij de lokale gangsterbaas en weet zich in sneltreinvaart op te werken. Klik hier voor meer info.
  2. Schone Handen De vrouw van een crimineel trekt hun leven niet meer en wli weg. Uiteraard gaat dat niet zomaar. Klik hier voor meer info.
  3. Dope Drie nerds met een voorliefde voor muziek uit de tijd van Yo! MTV RAps komen in het bezit van eent as vol drugs waar verschillende partijen op azen. Klik hier voor meer info.
  4. American Gangster Frank Lucas is zo’n beetje de enige agent die niet corrupt is in New York. Hij wordt hoofd drugsbestrijding en kruist zo het pad van drugsbaas Richie Roberts. Klik hier voor meer info.
  5. Breaking Bad Een scheikundeleraar met kanker wil ervoor zorgen dat zijn gezin finciële zekerheid heeft, dus gaat hij de drug crystal meth produceren en verkopen. Klik hier voor meer info.

Wil je nog meer kijkinspiratie? Check Superguide.nl!

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomeraanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Bron Floor-Anne Gramsma