7x de beste misdaadfilms op Netflix

Af en toe zijn we wel te porren voor een beetje spanning en sensatie. Deze zeven topfilms op Netflix zijn het bekijken waard.

  1. The Iceman De beroepsmoordenaar Richard ‘The Ice Man’ Kuklinski heeft volgens sommige berichten 250 moorden op zijn naam staan. Klik hier voor meer info.
  2. No Country for Old Men Een man heeft op de plaats van een mislukte drugsdeal een koffer met 2,5 miljoen dollar meegepikt en weet dat hij het op een lopen moet zetten. Klik hier voor meer info.
  3. The Bank Job Een kruimeldief krijgt door zijn jeugdvriendin de klus van zijn leven in de schoot geworpen: een bank die zonder alarm zit. Klik hier voor meer info.
  4. Lucky Number Slevin De charmante pechvogel Slevin logeert bij een vriend, die spoorloos is verdwenen en bij verschillende gangsterbazen grote schulden heeft gemaakt. Klik hier voor meer info.
  5. American Gangster De wat schuchtere Ritchie is zo’n beetje de enige agent die niet corrupt is, en daarom wordt hij hoofd drugsbestrijding in New York. Klik hier voor meer info.
  6. Scarface Tony Montana is een Cubaanse vluchteling die in Amerika op het criminele pad belandt en zich in sneltreinvaart weet op te werken. Klik hier voor meer info.
  7. Cleaner Tom verdient zijn brood met het schoonmaken van moordlocaties. Een klus blijkt echter te zijn opgezet om de sporen van een misdrijf uit te wissen. Klik hier voor meer info.

Wil je nog meer kijkinspiratie? Check Superguide.nl!

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomeraanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Beeld Dinja van Dam