6x nieuwe films op Netflix

Zin in een avondje bankhangen met een fijne film, maar geen idee waar je zoeken moet? Misschien zit er nog wat tussen deze zes onlangs toegevoegde films.

  • Hotel Transylvania 2 Dracula wil niet dat zijn dochter gaat verhuizen naar de mensenwereld, nu ze is getrouwd met een mens een half-menselijk zoontje heeft. Dus moet hij een plan bedenken. Klik hier voor meer info.
  • The Walk In 1974 spande Fransman Philippe Petit een kabel tussen de Twin Towers in New York en liep hij eroverheen. Zodra hij van de kabel afstapte, werd Petit direct gearresteerd.  Klik hier voor meer info.
  • Brasserie Valentijn Een groot aantal gasten bezoekt op 14 februari het restaurant van Valentijn (Georgina Verbaan). Maar dan staat ineens haar ex voor de deur met een rigourues voorstel. Klik hier voor meer info.
  • I Spy Geheim agent Alex (Owen Wilson) wordt opgezadeld de arrogante bokser Kelly (Eddie Murphy), die voor zijn dekmantel moet zorgen bij een klus: het stelen van een prototype straaljager. Klik hier voor meer info.
  • Open Season 3 Wanneer Boogs vrienden het jaarlijkse uitstapje van de jongens afzeggen om tijd door te brengen met hun familie, besluit de teleurgestelde beer zelf op pad te gaan. Hij verwisselt van plaats met een grizzly die op hem lijkt en zo belandt hij midden in de ring van een groot circus. Klik hier voor meer info.
  • The Swan Princess 2 De liefde tussen de zwanenprinses en haar prins is een beetje bekoeld. De twee ontdekken weer wat ze voor elkaar betekenen als een boze tovenaar de prins uit de weg wil ruimen. Klik hier voor meer info.

Wil je nog meer kijkinspiratie? Check Superguide.nl!

Wil je niets meer missen van VIVA deze zomer? Profiteer nu van onze speciale aanbieding: 10x VIVA voor maar € 10