Aandachtstrekkende moeders

In de nieuwe Viva kan je lezen hoe de moeders van drie BN’ers met de wilde acties van hun dochters omgaan. Maar andersom kan natuurlijk ook. Hoe is het om een aandachtstrekkende moeder te hebben?

Playboypoes Patries
Een bekend voorbeeld hiervan is natuurlijk Patricia Paay: zij showde haar hele hebben en houden op 60-jarige leeftijd in de Playboy. Daarnaast trekt ze de nodige media-aandacht door jongere mannen te daten: momenteel heeft ze iets met de 33-jaar jongere Nicky van Dam.

Afgelopen week was ze weer in het nieuws doordat ze een publieke vete heeft met collega-seksbom Tatjana: die laatste beweert dat Patricia haar man Ronnie gebeld zou hebben om een afspraakje met hem te regelen. De reactie van Patries: “Ik wil haar man niet eens, die is veel te oud!” Dochter Christina reageert over het algemeen vrij relaxed op haar moeders uitspattingen. “Ik ben ongelofelijk trots op mijn moeder,” vertelt ze.

Dikke ruzie
Een iets minder bekend geval is de moeder van Georgina Verbaan. Anders dan bij Patricia en Christina, is de relatie tussen deze moeder en dochter allesbehalve goed. Georgina heeft al jaren een onuitgesproken ruzie met haar moeder An (53). En hoewel Georgina haar lippen over de kwestie stijf op elkaar houdt, is An wat minder terughoudend.

Op haar eigen weblog vertelt ze dat ‘zij de pers niet op zoekt, maar de pers haar’. Toch zoekt ze zelf de aandacht door bijvoorbeeld op haar twitterpagina Georgina met haar zwangerschap te feliciteren. Als je de media echt niet wil bereiken, feliciteer je je dochter wel op een andere manier, toch?

Deel je anekdotes!
Wij zijn benieuwd of jij ook misschien een moeder hebt die regelmatig de aandacht naar zich toe trekt – terwijl jij daar plaatsvervangende schaamte van krijgt. Dat hoeft natuurlijk niet om een heftige kwestie te gaan zoals hierboven, het mag ook om een grappige anekdote gaan :) !

CC foto: