Aflevering 3 van Expeditie Robinson: El Commandante is vooral een zuurpruimpje

Deze week hebben we alweer de derde aflevering van Expeditie Robinson 2018 kunnen zien. Wie is de Soundos van dit seizoen? Wie zal er als eerste een complotje smeden en vooral; wie zal de opmerkelijkste acties uithalen? Wij zetten de meest opmerkelijke, leukste en grappigste acties van de Robinson-kandidaten en tweets voor je op een rij.

Het Eiland van de Onbekenden

Terwijl boer Jan alles -het vissen, de gesprekken, het team- geweldig vindt, dromt majoor Gwenda als een echte stoere, hoge pief het team voorbij. Gevalletje dat hebben we vaker gezien, van die leiders die iets te ver doorslaan in hun rol. Dat imponeren op Tony, hangend aan die paal? Iets te stoer. Immers, voor de echte Robinson geldt nog altijd: doe maar gewoon normaal. Waarschijnlijk was Gwenda ‘300 tellen lang’ buikoefeningen aan het doen toen die mededeling werd gedeeld (want even: die strakke buik!).

Kamp Zuid

Oh Tony, met die lange blonde lokken, met die stoere tatoeages, hier komt wat, dachten we. Maar drie afleveringen later zien we vooral een zuurpruimpje. El commandante in schaapskleren. Hij is beslist niet de beste in peptalks, team spirit en doorzettingsvermogen. Maar dénkt dat wel te zijn. Misschien is het tijd voor Gregory om een staatsgreep te plegen?

Kamp Noord

We horen het Aisha zelf al vragen: ‘Ben ik nou de hele tijd de negatieve Nancy?’ Ja Nancy’ïsha, dat ben je. Vraag iedere ex-Robinson-deelnemer wat ze het meest vervelend vonden en ze zullen antwoorden ‘de verveling.’ Dus wat dacht je dat je hier op expeditie nou helemaal kwam doen?

Speciale lof voor deze aflevering gaat uit naar Famke Louise, die altijd heel stoer doet maar nu toch aandoenlijk blijkt en tegelijkertijd nog steeds heel stoer is. Doe haar dat maar eens na. Ook willen we een momentje nemen voor Corry Konings. Oh Corry, want ben je een heerlijk zonnestraaltje.

De voorspelling

Begonnen we tijdens deze aflevering de eerste kreukels te zien binnen de verschillende teams, in de volgende aflevering gaat dat lekker verder kraken. De majoor en el commandante komen onder vuur te liggen en Nancy’ïsha ontploft. De eerstvolgende eliminatie is het haar kop die rolt. Wij hopen vooral dat Gregory, Jan en Steven wat meer op de voorgrond gaan treden.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

magazine banner

VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.