Alle girlbosses verzameld bij TheNextWomen Summit

thenextwomen summit

Op maandag 12 juni kwamen de meest succesvolle vrouwen van Nederland bij elkaar tijdens TheNextWomen Summit in Amsterdam. Het was alweer de zesde editie van het event, waar vrouwelijke entrepreneurs, corporate professionals, startups en investeerders met elkaar werden verbonden.

TheNextWomen Summit is the place to be om nieuwe business-inzichten te krijgen en om inspirerende masterclasses bij te wonen.

Prins Constantijn en Chantal Janzen

Tijdens het event gaven meer dan 26 succesvolle entrepreneurs uit verschillende branches inspirerende talks. Zo vertelde Prins Constantijn over het optimaliseren van het Nederlandse startup-klimaat, Maartje Freriks over de start van haar succesvolle onderneming HelloFresh en Rituals CFO Maartje Bouvy over de succesformule van het bedrijf. Ook auteur David Allen was aanwezig om alles te delen over zijn bekende Getting Things Done-methode. Hoofdspreker van deze editie was niemand minder dan Chantal Janzen. Vanwege de lancering van haar eigen mediamerk &C past zij perfect bij het thema van TheNextWomen Summit 2017: ambitie.

Naast de talks vonden er tijdens TheNextWomen Summit ook gave masterclasses plaats. Zo konden starters aan de slag in de Learning Labs, entrepreneurs bij de Bussiness Class en tijdens de Class of the Future deelde Noëlle Haitsma haar growth hacks en vertelde Cilian Jansen Verplanke over de kunst van het uitkopen en de verkoop van een gezond en winstgevend bedrijf. Ook kon je een Coding Class volgen, waarbij de basics van programmeren werd uitgelegd.

TheNextWomen 100

Tijdens het event werd TheNextWomen 100 en TheNextWomen To Watch-lijst bekendgemaakt. Benieuwd wie daarin staan? Klik dan hier.

De dag werd afgesloten met het 100 x 100 Netwerkdiner, waarbij alle TheNextWomen-members – die eerder in TheNextWomen 100 stonden – aanwezig waren.

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Bron TheNextWomen | Beeld Joris Telders