Meld je aan voor de VIVA400 2017

Op donderdag 23 november reikt VIVA voor de tiende keer de VIVA400-awards uit. Al tien jaar is VIVA400 hét platform en netwerk voor en door ambitieuze en ondernemende vrouwen die inspireren door wie ze zijn, wat ze doen en wat ze bereiken. Ben jij of ken jij zo’n vrouw? Meld je dan nu aan voor de VIVA400 2017!

400 koplopers

Jaarlijks worden 400 koplopers genomineerd vanwege hun succes. Vrouwen die het afgelopen jaar in de spotlights stonden doordat ze bijvoorbeeld een prijs wonnen, een gat in de markt ontdekten, een succesvolle eigen business startten of een noemenswaardige prestatie neerzetten. Kortom, succesvolle vrouwen die een verschil hebben gemaakt.

Jury

De VIVA400-awards worden door een professionele jury uitgereikt in vijf verschillende categorieën: Creatieven, Knappe Koppen, Wereldverbeteraars, Krachtpatsers en Zakenwonders. Wegens groot succes wordt er ook dit jaar weer een aparte publieksprijs uitgereikt aan degene die de meeste stemmen heeft weten te bemachtigen.

Aanmelden

Ben jij of ken jij die creatieveling,  krachtpatser, knappe kop, wereldverbeteraar of dat zakenwonder? Meld jezelf of haar nu aan! Aanmelden kan t/m 4 september a.s. om 12 uur.

»Meld je aan voor de VIVA400 «