Deze armband geeft je een schok als je te veel geld uitgeeft

In geld uitgeven zijn we meer dan goed. Voor dames met een gat in hun hand is er nu hét perfecte accessoire ontworpen: een armband die je een schok geeft als je te veel geld hebt uitgegeven.

Vele vrouwen zullen op dit moment nee-knikkend het artikel verder lezen, maar wees niet verbaasd moest dit gadget binnenkort onder de kerstboom liggen. Het hebbeding is ontworpen door het Britse bedrijf Intelligent Environments op aanraden van het merk Pavlok en ziet eruit als een gewone armband. Het accessoire komt in vijf verschillende kleuren, namelijk zwart, rood, blauw, grijs en roze.

Hoe het nou precies werkt? Je kan via je bankaccount een connectie maken met de armband. Je stelt eerst een geldlimiet in die je niet mag overschrijven en wanneer je deze bijna bereikt hebt, krijg je een berichtje op je telefoon. Als je deze boodschap negeert en toch nog extra spulletjes gaat kopen, krijg je een schok op je pols. Klinkt heftig, maar slim bedacht is het wél.

Het accessoire kost wel $149,99 (zo’n €141), waar je natuurlijk ook kleding voor zou kunnen kopen… Wie de armband toch wil aanschaffen, kan dat hier doen.

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Bron en beeld Pavlok