Babybloemen

Ik vind het maar moeilijk om cadeautjes te verzinnen voor baby’s (of eigenlijk de ouders). Je hebt echt enorm veel leuke en lieve dingetjes, maar toekomstige ouders worden vaak overladen met cadeautjes. Hoe kan je dan nog origineel zijn?

Romperprobleem
Volgens mij worden bijna-ouders platgegooit met rompertjes en andere kleding. En als je dan een rompertje ziet wat té leuk is om te laten hangen, dan vraag je je weer af welke maat je nou eigenlijk moet doen. Aan de ene kant denk je dat de rest vast de kleinste kiest en dat je daarom maar  beter een maatje groter kan pakken. Maar aan de andere kant kan iedereen zo denken en krijgen de bijna-ouders alleen rompertjes in grotere maten. Je weet het nooit!

Knuffeloverschot
Er zijn zoveel van die schattige knuffeltjes te vinden overal. Het liefst koop ik een van die knuffels als cadeautje, maar als iedereen dat denkt, krijg je weer hetzelfde probleem. Dan komen die ouders straks om in de knuffels. Waarschijnlijk vinden de toekomstige ouders al die cadeautjes helemaal geen probleem en denk ik weer te moeilijk. Toch kom ik graag met iets aparts aanzetten.

Stukje luiertaart?
Nu zag ik een bijzonder cadeau op internet. Althans, ik had het nog nooit eerder gezien. Een bosje bloemen waarvan een aantal ‘bloemen’ eigenlijk babykleren zijn. Zo heb je bijvoorbeeld sokjes in het boeket zitten, gevouwen op een manier dat ze in het boeket thuis horen. Wat een leuk kraamcadeau! Heb je gelijk een bloemetje voor de ouders.

Ze hebben niet alleen boeketten gemaakt van babykleren, maar ook taarten van luiers. Je moet er maar op komen..  Nou vind ik deze taarten wel prijzig, maar wat goed bedacht zeg. Dat is pas een origineel cadeau.

Misschien moet ik zelf maar gaan knutselen met mijn gekochte cadeaus!

CC foto: crimfants