Waarom je vandaag nog wilt bellen via Facebook Messenger

Eigenlijk is het gek dat de technologie nu pas zover is, want wij wachten al tijden op de mogelijkheid van groep-videogesprekken. Hoe leuk én handig is het om met je beste vriendinnen tegelijk te bellen en elkaar te zien? Facebook Messenger heeft het goed begrepen en introduceert de leukste features.

Facebook Messenger

Met deze nieuwe features van Facebook worden groepsgesprekken met je clique nóg leuker. Je kunt nu namelijk maskers, filters en speciale effecten tijdens je gesprek toevoegen. Dat betekent dus lekker kletsen en bijpraten met extra entertainment. En yes, dat maakt de wereld wel een stuk makkelijker. Je hoeft immers niet meer áchter elkaars rug om te roddelen, maar kunt nu alles wat je op je hart hebt sympathiek overbrengen met behulp van de juiste features. En heb je een kater of een bad hair day? Er zijn ook filters die er live een laagje make-up over heen gooien. Handig!

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Bron Elite Daily | Beeld iStock
VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.