Ben jij ‘koekerond’ of niet? Je kunt het testen met dit spel

Trouwe Temptation Island-kijkers weten meteen waar het over gaat als we het hebben over ‘koekerond’. In de tweede aflevering van het programma noemde Kevin zijn vriendin Megan namelijk zo, wat in het Nederlands ‘heel dom’ betekent. Megan was hier logischerwijs niet blij mee toen ze er tijdens het kampvuur achter kwam hoe haar vriend over haar praatte en we weten allemaal wat er vervolgens gebeurde… #teamJoshua.

Koekerond of niet?

Nu kan je er zelf achter komen hoe ‘koekerond’ je bent! Fans van het RTL 5-programma hebben namelijk een Temptation-variant van memory gemaakt. Aan de hand van hoe lang jij erover doet om de gezichten van onder andere ‘kleurplaat’ Fabrizio, Daniëlle, Megan, Tim, Mezdi en Cherish wordt bepaald hoe ‘gek’ jij bent.

» DOE DE KOEKEROND-TEST | KLIK HIER «

Na Temptation

Dat de relatie van Kevin en Megan uit Temptation Island niet lang stand zou houden, dachten we eigenlijk al toen we hoorden dat Kev in één jaar tijd vijf keer was vreemdgegaan. Dat vermoeden bleek te kloppen: na het koekerond-voorval was het snel klaar tussen de twee. Maar geloof het of niet: na Temptation Island zijn de twee tóch nog bij elkaar terug gekomen.

Eerder werd Megan nog gespot met de vriend van Joshua, haar verleider en rots in de branding tijdens Tempation Island. Dat waaide uiteindelijk ook weer over, maar of dat wat te maken heeft met Kevin?

Lees hier alles over de (not so) tortelduifjes. 

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Klik hier voor onze speciale aanbiedingen.

Bron Newsmonkey | Beeld RTL