Beschuit met muisjes: Teen Mom’s Chelsea is bevallen van een dochtertje

Een leuk bericht voor alle fans van Teen Mom: Chelsea DeBoer is bevallen van een dochtertje! Baby Layne is haar derde kindje. Samen met ex Adam Lind heeft Chelsea dochter Aubree (8) en samen met haar nieuwe man Cole kreeg ze in januari 2017 zoon Watson.

Iedereen die deze tweede generatie van Teen Mom -waar ook Jenelle, Kailyn en Leah deel van uitmaken- trouw is blijven volgen, weet dat Chelsea lang heeft moeten wachten op nieuw liefdesgeluk. Al tijdens de zwangerschap van Aubree gaf haar toenmalige vriend Adam vaker níét dan wel thuis en moest ze de zorg voor hun dochtertje in haar eentje op zich nemen.

Let there be Cole

Jaren van ruzie, gebrek aan communicatie en meldingen over drugsgebruik en geweldpleging aan het adres van Adam volgden. Tot dat Chelsea haar huidige man Cole ontmoette. En de trouwe fans die Teen Mom nog steeds kijken, weten wat ik bedoel als ik schrijf dat je hart een sprongetje maakt bij het zien van Cole. Deze lieve, grappige, hondstrouwe man is Chelsea zo gegund.

Afgelopen seizoen kon je zien hoe Cole zijn stiefdochter officieel adopteerde en hoe Aubree nu trots zijn achternaam mag dragen. Het moment waarin Chelsea toestemming van de rechter krijgt om Aubree’s achternaam te veranderen van Lind naar DeBoer is een van de meest ontroerende momenten van het laatste seizoen.

De kersverse 27-jarige moeder deelt een te zoete foto van het pasgeboren meisje.

Happy birthday to YOU, sweet baby Layne 🖤

A post shared by Chelsea DeBoer (@chelseahouska) on

There are no words to explain how much I love these two.

A post shared by Chelsea DeBoer (@chelseahouska) on

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

viva zomerdeal

VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.