Het was weer smullen deze week: dit waren de best gelezen artikelen – week 1

Heb je het deze week druk gehad en had je daardoor geen tijd om VIVA.nl te checken? No worries, we zetten de artikelen die je echt niet gemist mag hebben op een rijtje.

Zo zag de zwangere vriendin van Lil’ Kleine eruit voor alle ingrepen

Terwijl iedereen aan het kerstdiner zat, kondigden Lil’ Kleine en zijn Jaimie hun eerste zwangerschap aan. Om dat te vieren, dook VIVA in het archief. Benieuwd hoe Jaimie er vroeger uit zag?

Erotisch verhaal: ‘Ik ritste zijn broek los en ging op mijn hurken zitten’

‘De kerstlichtjes in de straten van Praag maakten de stad meer dan gezellig. Het was avond en begin december, de koude wind blies langs mijn nek. Ik trok mijn fake fur-jasje dicht tegen me aan, terwijl we verder liepen, op zoek naar een leuke kroeg. Het was een studietrip, maar in de avonden waren we vrij om iets leuks te doen, dus daar maakten we goed gebruik van.’

Doodse stilte #18: ‘Hij leeft pap. Hij heeft me gebeld!’

De volgende ochtend word ik wakker van het gebrul van mijn dochter. Die wordt elke ochtend wakker, omdat er een plaatselijke aardbeving onder haar bed plaats vindt en er een tornado door haar kamer raast. Althans, zo klinkt ze.
Ik wrijf in mijn ogen en probeer ze aan het donker te laten wennen. Mijn ogen gaan naar de wekker en ik zie dat het halfzes is.
Serieus?
Ik zucht eens diep en kijk naar Jasper, die verstrengeld in het dekbed naast me ligt. Zijn ademhaling is nog zwaar en regelmatig en zijn mond hangt een klein beetje open.

Marijke: ‘Hij een grietje van twintig? Dan ik onze spullen’

Gerard (57) en Marijke (47) fantaseren al jaren over lange reizen naar verre oorden en als Gerard op zijn 55e met pensioen gaat, duikt hij meteen in de reisgidsen. Maar dan vertelt Marijke dat ze er niet over peinst om nu al te stoppen met werken. Teleurgesteld zoekt Gerard troost bij de oppas van de buren. Marijke ontdekt zijn ontrouw en vertrekt met al hun waardevolle bezittingen naar een vriendin.

So exciting: bevalt Meghan Markle eerder dan verwacht?

Mandatory Credit: Photo by REX/Shutterstock (9927728cv)
Meghan Duchess of Sussex
The wedding of Princess Eugenie and Jack Brooksbank, Pre-Ceremony, Windsor, Berkshire, UK – 12 Oct 2018

Alle ogen waren afgelopen dagen op het koningshuis, toen de gezinnen weer bij elkaar kwamen voor de kerstviering. Prins William, Kate Middleton, Meghan Markle en prins Harry waren samen te zien bij St. Mary Magdalene Church in Sandringham, waar zij een kerkdienst bijwoonden. Hier vertelde Meghan een fan iets waardoor we nu denken dat ze wel eens eerder zou kunnen bevallen dat de royals in de eerste instantie bekend maakten.

Due date

Bij de onthulling van de zwangerschap van Meghan, verklapte het koppel ook meteen de ‘datum’ waarop de baby geboren zou worden: het voorjaar van 2019. Niet heel specifiek dus, want dit zou in maart, april, mei of juni kunnen zijn. Er wordt gespeculeerd dat Meghan bij de bekendmaking van de zwangerschap zich heeft gehouden aan de regel dat dit pas na drie maanden mag. Als je doorrekent, betekent dat dus dat ze in maart of begin april al kan bevallen. Maar dit zou nog wel eens niet kunnen kloppen…

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.