Bier vergeten koud te zetten? Je kunt nu pilsjes (inclusief snacks!) laten bezorgen

bier laten bezorgen

Spontane borrels zijn altijd de leukste. Het enige nadeel ervan is dat je vaak geen (koud) bier en iets te snaaien in huis hebt. Hoe handig zou het zijn als je dat kon laten bezorgen?

Superhandig, als je het ons vraagt. En dat leek Deliveroo en Heineken ook. De twee bedrijven hebben daarom de handen ineengeslagen zodat jij spontaan je vrienden en vriendinnen kan uitnodigen voor een gezellig onderonsje. Met hun nieuwe service kan je vanaf nu namelijk koud(!) bier én snacks thuis laten bezorgen.

Op de fiets

Momenteel test Deliveroo haar nieuwe service in Amsterdam. Vanaf zeven locaties worden de biertjes en snacks per fiets bij je thuisbezorgd. ‘Met iedere samenwerking proberen we te innoveren; iets compleets nieuws toe te voegen aan de service van Deliveroo. We zijn ongelooflijk blij met een prachtig Nederlands merk als Heineken in ons portfolio van partnerships,’ vertelt Mathieu de Lophem, de general manager van de bezorgservice.

Even geduld

Wie Heineken Beers & Bites bestelt, kan met een half uurtje een bezorger met ijskoude biertjes en Lay’s Chips, Dorito’s, Old Amsterdam of Brandt & Levie Peperworstje aan zijn of haar voordeur verwachten. Cheers!

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Klik hier voor onze speciale aanbiedingen.

Bron Deliveroo | Beeld iStock