Boekenclub: ‘De expat’ (WIN!)

VIVA’s boekenclub draait weer op volle toeren. Regelmatig kun je hier de nieuwste romans, chicklits, thrillers en nog veel meer ander fijn leesvoer winnen. Het enige wat we van je vragen is een recensie achter te laten in het forumtopic!

De expat
Deze keer hebben we het spannende boek De expat van Patricia Snel voor je in de aanbieding. Het gaat over Julia, die samen met haar man Paul een luxe expatleven in het dynamische Singapore leidt. Paul gaat steeds meer op in zijn werk en het lukt Julia maar niet haar eigen carrière weer op te pakken. Haar zorgeloze leven komt op zijn kop te staan door de ontmoeting met haar nieuwe, excentrieke overbuurman Dave. Wanneer zijn maid op verdachte wijze om het leven komt en Julia zelf doelwit wordt, zet ze alles op alles om de waarheid te achterhalen.

Doe mee en WIN!
Heb jij wel zin in een nieuwe thriller waar je je helemaal in kunt verliezen? Doe dan mee met VIVA’s Boekenclub. VIVA mag 15 exemplaren van De expat weggeven.

Ben jij een van de gelukkige winnaressen, dan zijn we natuurlijk razend benieuwd wat je van het boek vond. Laat het ons weten op het forum.

Like Patricia op Facebook: www.facebook.com/patriciasnelwelkom