Chantal Janzen: vallen en opstaan

geen

Het leven van Chantal Janzen gaat niet altijd over rozen. Audities, repetities en haar gezin vergen veel energie.

Droom
Ook de bekende musicalster wordt wel eens keihard afgewezen voor een rol. Toch wist Chantal als klein meisje al dat zij op de planken wilde staan. De theaterschool was daarom een logische keuze en als negentienjarig meisje verliet zij haar vertrouwde nest, en haar moeder, om deze droom uit te laten komen.

Gezin
Gelukkig geeft haar familie hier een hoop voldoening voor terug. Chantal heeft een sterke band met haar moeder en Marco, haar verloofde, geeft zijn aanstaande en hun zoontje alle aandacht die ze nodig hebben, al moeten we Chantal geloven. Maar valt dit allemaal te combineren met een druk showbizzbestaan? Wordt het niet eens tijd voor gezinsuitbreiding?

Succes
Wij kennen mama Chantal vooral als musicalster van haar rollen in Saturday Night Fever, Beauty and the Beast en Petticoat. Zij verscheen zelfs een aantal keer op het witte doek, en voor de camera als presentatrice. Maar waar ligt nou eigenlijk haar hart?

Vanaf woensdag 9 november ligt Viva 46 in de winkel en krijg je antwoord op alle vragen. Chantal Janzen vertelt alles over wat haar door haar drukke leven drijft.

Wil jij een abonnement op Viva? Klik hier voor leuke aanbiedingen!

© Foto: Hollandse Hoogte, Brunopers