De 5 meest creepy boeren van Boer zoekt Vrouw

boer marcel

Boer Geert ruikt aan elke vrouw en wil ze ook proeven. Maar hij is niet de enige boer waarmee iets mis lijkt te zijn. Wij presenteren: de vijf meest creepy boeren van tien jaar bzv.


1. Boer Marcel (seizoen 2010/2011)

“Ik heb altijd gewenst dat er een meisje bij was waarbij de man was overleden”, lispelde boer Marcel in het oor van de Poolse weduwe Ksenia toen zij met hem op de trekker zat. Bam, de toon was gezet, en het was direct duidelijk voor welke vrouw de Limburgse boer zou gaan. Maar Ksenia wilde niet. Het leverde heel wat awkward momenten op, met als dieptepunt de bierspa in Praag, waar Ksenia ongemakkelijk met Marcel in een veel te kleine ton zat. Wij vermoeden dat hij er stiekem een warm plasje in deed.

 

boer aad2. Boer Aad (seizoen 2012)
PsychopAad, Aad Blaat, DictAadtor… Boer zoekt Vrouw was nog maar een paar afleveringen op weg, en heel Nederland viel over de grijze bloemenkweker. En da’s ook niet heel vreemd. Was hij in zijn introductiefilmpje nog een nederig boerke met een trillip die op zoek was naar de vrouw van zijn dromen, zodra de dames zijn erf betraden, ontpopte hij zich tot een zuurpruim die teleurgesteld was dat er zoveel oude vrouwen op zijn oproep hadden gereageerd. Hij zette ze dan ook direct aan het werk tussen de distels. En zo werd Aad de meest geportretteerde boer van LuckyTV.

 

boer wim3. Boer Wim (seizoen 2013)
Boer Wim praatte altijd in de derde persoon. Boer Wim zat ook aan al zijn logees. Boer Wim is drie meter lang.

 

 

 

 

boer richard4. Boer Richard (seizoen 2010/2011)
“Het is geen spelletje, Richard”, sprak Yvon Jaspers de melkveehouder streng toe. De gehaaide Richard schudde schuldbewust zijn krullenbol. Hij had er een zooitje van gemaakt door voor de logeerpartij met Annemieke af te spreken, zodat de andere twee dames direct buitenspel stonden. Toegegeven: deze boer is uiterst charmant. Maar een griezel wat betreft het aantrekken en afstoten. Na Boer zoekt Vrouw verbrak hij de relatie met Annemieke omdat hij naar Amerika emigreerde. En nu het lastig blijkt een Canadese aan de haak te slaan, wil hij Annemieke weer terug. En het spel gaat door…

 

boer wietse5. Boer Wietse (seizoen 2009)
Alle 190 vrouwen die op boer Wietse schreven, lieten zich verblinden door zijn good looks. Pas tijdens de logeerpartij kwamen ze erachter dat er achter die verlegen glimlach een lege holte schuilging. Wietse vroeg niks, Wietse vertelde niks, Wietse zong alleen iets onder de dwang met de karaokeset van de outgoing Neeltje, die uiteindelijk zijn vrouw werd. De combi blijft vreemd, en Wietse een bijzonder kwibus.