De 5 meest gênante blauwtjes van Boer zoekt Vrouw

Boer Theo en boerin Bertie zijn niet de enigen van bzv die een blauwtje lopen. Deze boeren kregen de meest vervelende afwijzingen van hun vrouwen.

1. Boer Marcel (seizoen – al vanaf het moment dat hij in zijn uppie met de Poolse Ksenia op de trekker zat, wist boer Marcel dat hij zijn tanden in haar wilde zetten. Want hij had altijd al gewenst had van een relatie met een weduwe (zijn eigen woorden!). Ksenia pakte hem eerst in met een gedicht waarin ze hem de liefde verklaarde, maar algauw begon ze op hem af te knappen en bleef ze herhalen dat ze het ‘roestik aan wil doen’. Veel ongemakkelijke momenten tijdens hun citytrip waren het gevolg, waar LuckyTV dankbaar gebruik van maakte. Uiteindelijk gaf ze de boer de bons.

bzv2. Boer Jan (seizoen 2013) – Eigenlijk was het gespreksonderwerp bij de speeddate al voorspellend genoeg: nootjes. Boer Jan uit Canada zag er misschien wel appetijtelijk uit, hij bleek een lege huls te zijn waar geen initiatief uit kwam. Hij stuurde de gretige Claire weg van zijn boerderij, waarna de overgebleven Judith het liefst gillend wilde wegrennen. De smeekpartij van Jan om een laatste kans, mocht niet baten. Judith miste pit bij de boer. Wat restte was een eindgesprek met Yvon

 

bzv3. Boer Jan (seizoen 2007-2008) – Boer Jan had zoveel zin in de gezelligheid van de logeerpartij, maar die had uiteindelijk een dramatisch einde. Zijn laatste twee overgebleven vrouwen pakten hun boeltje na de eindeloze ongemakkelijke stiltes, en Jan kwam zo niet meer aan zijn citytrip toe. Uiteindelijk liep het goed af: hij is nu dolgelukkig met Pauline, een van de vrouwen die dat seizoen voor de liefde van boer Gerard streed.

 

bzv4. Boer Henk (seizoen 2007-2008) – Deze intellectuele tulpenboer had bij de logeerpartij direct zijn pijlen gericht op de goedlachse Klarijn. Maar… Klarijn trok de cameraploeg niet meer, en stapte op. Vervolgens maakte hij de fatale fout om de twee achterblijvers te zeggen dat hij voor 40% voor Klarijn koos, en de andere twee elk op 30% van zijn voorkeur had. Dat was de doodsteek voor de logeerpartij, de dames vertrokken, en Henk is nooit meer op citytrip gegaan.

 

bzv5. Boerin Annemarie – Het leek zo gezellig bij boerin Annemarie. Maar toen zij op citytrip ging met Adriaan, krulden onze tenen in de schoenen door de ongemakkelijke momenten. Het leek een kibbelend echtpaar, in plaats van een verliefd stelletje dat elkaar wat beter probeert te leren kennen. Lompheid overheerste, getuige dit filmpje.

 

Lees ook:

Beeld: Uitzending Gemist, LuckyTV