De eerste gin spa ter wereld is geopend en we willen er nu naartoe

gin-tonic hooikoorts

Mochten je vakantieplannen voor 2018 nog niet vaststaan, dan hebben wij  een topsuggestie voor je: boek een tripje naar Glasgow. Daar is onlangs namelijk de allereerste ‘gin spa’ ter wereld geopend.

Voor alle gin liefhebbers is het Schotse spa resort the place to be. The Gin Spa – opgezet door het team van de in 2014 opgerichte gin-bar Gin71 -is namelijk ‘de allereerste plantaardige spa ter wereld, die bezoekers een unieke ervaring in het stijlvolle Merchant City in Glasgow biedt,’ zo valt te lezen op de website. Managing director Paul Reynolds wil met de spa de ‘perfecte mix van goede service, uitzonderlijke behandelingen, producten en natuurlijk gin’ aanbieden.

Wie zichzelf al ziet ronddobberen in een bad van gin, moeten we teleurstellen. Dat is helaas niet mogelijk, maar je kunt er wel talloze behandelingen ondergaan waarbij gebruikt wordt gemaakt van zogenaamde ‘gin-botanicals’. Denk hierbij aan een facial, mani- of pedicures en massages, stuk voor stuk afgestemd op jouw huidtype. Wanneer je een behandeling ondergaat, krijg je een overheerlijke cocktail aangeboden – met gin, of course.

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Klik hier voor onze speciale aanbiedingen.

Bron Metro UK, The Sun | Beeld Sanoma Beeldbank