De Viva-forum app is er!

Problemen met je schoonmoeder. Eerste hulp bij romantische dates. Anticonceptiestress. Vanaf nu hoef je niets meer van ons Viva Forum te missen dankzij de Viva Forum app. Deze iPhone app is vanaf vandaag gratis te downloaden in de App Store.

We hadden al een mobiele site. Door nu ook – als eerste vrouwenforum in Nederland – een iPhone app te lanceren is het Viva Forum voor iPhone bezitters nóg gemakkelijker en overzichtelijker in gebruik.

Veilig
Omdat op het Viva Forum zaken worden besproken die je zelfs niet met je omgeving deelt, is de app voorzien van een codeslot. Dit slot zorgt ervoor dat je, wanneer je de app opent, eerst een code moet invoeren. Hierdoor kun je ingelogd blijven en hoef je je geen zorgen te maken als je je iPhone even uit handen geeft.

Gemak
Met de nieuwe app is het ook mogelijk vanaf je telefoon topics aan te maken. Ook kun je andere berichten quoten en het profiel van andere forummers bekijken. Je gevoel kun je laten spreken door gebruik te maken van een van de vele emoticons.

Intensief
Het Viva Forum wordt zeer intensief gebruikt door bezoekers en leden. Met de nieuwe iPhone-app heb je het forum altijd bij de hand en hoef je niets te missen. Of je nou een fanatieke forummer bent, alleen meeleest of net komt kijken.

Hieronder alvast een voorproefje:

geen Nu op viva categorieen Nieuw topic

Beschikbaar in: Apple App Store (iPhone)
Prijs: Gratis

Viva forum app meteen op je iphone? Scan de qr-code met je iPhone en download de app op je iphone.

QR Code

Download nu de Qr-scanner van qrscanner.nl in de Apple App Store.

© foto: Viva