Dennis Weening host de VIVA400

dennis weening viva400

Dennis Weening presenteert de VIVA400-awards! Op 17 november is hij de host in de Rotterdamse Laurenskerk. Tijdens deze avond is het aan juryleden Giovanca, Barbara Barend, Nynke de Jong, Gemma Broekhuis en Myrthe Hilkens de taak om de winnaressen per categorie bekend te maken.  VIVA’s Brand Manager Kirsten Steenvoort reikt later op de avond de publieksprijs uit.

Vijf juryleden

De juryleden van de negende editie van de VIVA400-awards hebben ieder een eigen categorie toebedeeld gekregen. Zangeres en ambassadeur van Plan Nederland Giovanca beoordeelt de categorie Wereldverbeteraars, Milestone™ Cards oprichter Gemma Broekhuis verdiept zich in de Zakenwonders-kandidaten, sportjournaliste en presentatrice Barbara Barend de Krachtpatsers-selectie, journaliste Nynke de Jong kijkt naar het aanbod Creatieven en journalist en voormalig Tweede Kamerlid Myrthe Hilkens buigt zich over de selectie Knappe Koppen. Tijdens het juryberaad van de juryleden en de VIVA-redactie worden de winnaressen in de vijf categorieën gekozen. Zij mogen op 17 november hun prijs uit handen van de juryleden in ontvangst nemen.

Publieksprijs

Kirsten Steenvoort, Brand Manager van VIVA reikt dit jaar voor het eerst de publieksprijs uit aan VIVA400-genomineerde met de meeste online stemmen. Heb jij je stem al uitgebracht op je favoriete VIVA400-vrouw? Ga snel naar onze virtuele stembus op VIVA400.nl!

Breakfast College by VIVA400

Inspirerende en ondernemende vrouwen met kennis en ervaring hebben we genoeg – dat zie je wel aan de VIVA400-lijst. Zonde om die kennis niet met andere ambitieuze vrouwen te delen, vinden wij. Daarom vindt op 18 november Breakfast College by VIVA400 plaats. Met diverse workshops, een panelgesprek tussen Merel Westrik, Claudia Straatmans en Ingrid de Caluwé en natuurlijk een heerlijk ontbijt. Kom jij ook? Meer informatie en tickets vind je hier!