Deze bedrijven hebben prachtige accounts op Instagram

Vers voer voor je Instagram-tijdlijn! Deze bedrijven begrijpen de kracht van beeld en weten dat om te zetten naar indrukwekkend mooie accounts.

Adobe

Het Instagram-account van Adobe lijkt op een online galerie. Street art, kunstzinnige foto’s, illustraties: de creativiteit spat van ieder beeld. Adobe ken je van hun grafische software, zoals Photoshop en Illustrator.

Staatsbosbeheer

Een damhert in de vroege ochtend, een heideven in de mist en kikkers tussen het kroos. Via het account van Staatsbosbeheer zie je de natuur in ons kleine landje op z’n allermooist.

Starbucks

Starbucks maakt van iedere foto een waar kunstwerkje. De liefde waarmee iedere beeld wordt samengesteld, straalt van je scherm en maakt zelfs van de grootse koffiehater een cappuccinofan.

National Geographic

Nog een account met prachtige natuurfoto’s. De mooiste plaatjes van over de hele wereld komen langs op je tijdlijn, geschoten door verschillende fotografen van National Geographic.

GoPro

GoPro maakt kleine camera’s die je ergens op vast kunt maken. Op hun Instagram zie je indrukwekkende foto’s van parachutespringers, abseilers en surfers in actie die zo’n camera dragen.

NASA

Liefhebber van sterrenstof? Dan is het volgen van NASA op Instagram echt een aanrader. Sterrenstelsels, zwarte gaten en planeten: het komt allemaal voorbij, inclusief een korte uitleg.

Oscar de la Renta

Achter de schermen tijdens een catwalkshow, illustraties voor het volgende seizoen en meekijken tijdens fotoshoots: het Instagram-account van Oscar de la Renta geeft een kijkje in de keuken bij het exclusieve modelabel.

Bron: Instagram
Foto’s: 123RF en Instagram